Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Μπράβο: Oύτε με την Ρεάλ τέτοια συγκίνηση

"Ήταν ένα πολύτιμο αποτέλεσμα για μας. Το να κερδίζεις έτσι στις καθυστερήσεις είναι φοβερό. Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια των ενενήντα λεπτών να φτάσουμε στην επιτυχία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθε όμως στο τελευταίο λεπτό το γκολ του Στολτίδη και μας έδωσε αυτό που αξίζαμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί από αυτόν τον ποδοσφαιρικό οργασμό που παρακολούθησε ο κόσμος, τα χαμόγελα στο τέλος του αγώνα ήταν για εμάς.
"Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τέτοια συγκίνηση με γκολ τόσο μεγάλης σημασίας στο τελευταίο λεπτό. Σίγουρα έχουμε κερδίσει με τη Ρεάλ στο τέλος, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τόσο σπουδαίο."
Mας περιμένουν δύο παιχνίδια για να σφραγίσουμε την πρόκριση. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατό συντομότερα και πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε. Στο Βέλγιο θα πάμε τουλάχιστον για την ισοπαλία. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και δεύτερη φορά τη Σταντάρ. Σίγουρα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν πρέπει να μας φοβίζει καμιά Άλκμααρ καμιά Σταντάρ. Η μοναδική ομάδα που πρέπει να φοβάσαι από αυτόν τον όμιλο είναι η Άρσεναλ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: