Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Ιέρο-Μπράβο-Γκαλέτι

O Ιεροκλής Στολτίδης τόνισε πως «είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά να θυμηθούμε τη χρονιά που είχαμε μαζέψει 10 βαθμούς και μείναμε εκτός».

«Έγινε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, στο οποίο μπορούσε η πλάστιγγα να γείρει εύκολα και στις δύο ομάδες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες μετά το 75’, μπήκε το γκολ στο 93’ και πήραμε την πολύτιμη νίκη. Αλλά θα μπορούσαμε και νωρίτερα. Δουλέψαμε πολύ στη διάρκεια της διακοπής. Μέρα με τη μέρα ο προπονητής μας περνάει νέα πράγματα και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα ανεβάζει την απόδοσή της.

Είμαστε αρκετά κοντά στην πρόκριση, αλλά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια εξίσου σημαντικά. Να θυμηθούμε τη χρονιά που είχαμε μαζέψει 10 βαθμούς και τελικά μείναμε εκτός της φάσης των «16». Τώρα, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι" τόνισε ο Ιέρο.

πό την πλευρά του ο Ραούλ Μπράβο, σημείωσε για το γκολ του Στολτίδη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης: «Η αξία του Ολυμπιακού είναι ότι δεν τα παρατάει και κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό λέει πάρα πολλά. Σίγουρα δεν θα κυνηγούσαμε το γκολ αν νικάγαμε 2-0. Σήμερα παίζαμε εντός έδρας και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δεν γινόταν να χάσουμε τρεις βαθμούς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος και το σημαντικότερο είναι ότι παίρνουμε τα αποτελέσματα και κερδίζουμε.

Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου μετά τον τραυματισμό. O Ζίκο ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και μπορεί εύκολα να περάσει στους παίκτες αυτό που θέλει και προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες την ηρεμία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την νίκη και θα πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία. Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: