Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ολυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς 3-0, βόλεϊ ανδρών

Την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών σημείωσε ο νταμπλούχος Ολυμπιακός στον αγώνα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του ΑΟ Κηφισιάς με 3-0 (25-13, 25-13, 25-16), χάρη στην πίεση που άσκησαν στην ομάδα των Βορείων προαστίων στο σερβίς, αλλά και το πολύ καλό μπλοκ κατά τη διάρκεια και των τριών σετ.

Τίσερ και Μίλκοβιτς (14 πόντοι) οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού και του παιχνιδιού, μοναδική δικαιολογία οι απουσίες για την Κηφισιά, η οποία δεν «πάλεψε» καθόλου τον αγώνα.
Τα σετ (25-13, 25-13, 25-16)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Άντερς Κρίστιανσον, δήλωσε μετά το ματς: "Στα προηγούμενα παιχνίδια ταλαιπωρηθήκαμε. Σήμερα όμως τα πήγαμε πολύ καλά, καθαρίζοντας το παιχνίδι γρήγορα. Ήταν καλό για τα παιδιά της ομάδας να έχουν ένα πιο ήρεμο παιχνίδι. Μόλις τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω από τώρα ότι θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω πάντως από τους παίκτες μου μια καλή εμφάνιση. Δεν έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό λόγω της απουσίας του Σαμικά, καθώς και εμάς μας λείπει ο Φοντέλες. Κάθε ομάδα θα πρέπει να παλεύει με τους παίκτες που έχει στην διάθεση της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: