Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Προπονητή-παικτών για το ματς με Μάλαγα

Δηλώσεις έκαναν προπονητής και παίκτες του Θρύλου για το ματς με την Ουνικάχα (Τετάρτη, 21:45, ΣΚΑΪ) στη Μάλαγα 
Γιαννάκης: «Καλό μπάσκετ και ρυθμός» 
«Μετά τη νίκη επί της Παρτιζάν, η Μάλαγα έδειξε ότι στην Ευρωλίγκα παίζει πιο συγκεντρωμένα και πιστεύω πως οι ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα τους κάνουν πιο σκληρούς. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα σ' ένα γήπεδο που ο κόσμος δίνει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του. Η Μάλαγα, όπως και όλες οι ισπανικές ομάδες δε σταματούν ποτέ να παίζουν, ειδικά στην έδρα τους και όποτε σε βρουν χωρίς συγκέντρωση, το εκμεταλλεύονται». 

Τεόντοσιτς: «Να περάσουμε το τεστ» 
«Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ και είναι δεδομένο ότι θα έχει μεγάλη ποιότητα. Το γεγονός ότι έχει κάποιες ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα δε σημαίνει απολύτως τίποτα και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι "καυτή" όπως σ' όλα τους τα παιχνίδια. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και το πρώτο μεγάλο τεστ για μας. Ένα τεστ που πρέπει να είναι επιτυχημένο». 

Μπουρούσης: «Ακόμη δεν παίζουμε όπως θέλουμε»
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει δύο νίκες στα δύο επίσημα ματς, παρόλα αυτά δεν έχουμε παίξει ακόμα το μπάσκετ που θα θέλαμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Η Μάλαγα προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν, στο γήπεδο της προσπαθεί να τρέξει και έχει ώθηση από τον κόσμο. Εμείς πρέπει να καταφέρουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Θέλουμε αυτή τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου μας στην Ευρωλίγκα». 

Όσο για το ότι θα συναντήσουν πάλι τον επί χρόνια συμπαίκτη τους, Γιώργο Πρίντεζη, ο σέντερ του Ολυμπιακού σχολίασε: 
«Περίεργο δεν θα είναι καθόλου. Ο Γιώργος είναι φίλος πάνω από όλα. Ήταν συμπαίκτης για τέσσερα χρόνια, τώρα θέλει το καλύτερο για την ομάδα του και εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Με όποιον να έπαιζα αντίπαλος, ακόμα και με τον αδερφό μου, το ίδιο θα έλεγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: