Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Tο κρισιμότερο ματς μέχρι το επόμενο

Το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης στο Φάληρο είναι το κρισιμότερο παιχνίδι για φέτος…..μέχρι το επόμενο.
Και αυτό γιατί με ενδεχόμενη νίκη του Θρύλου η κατάσταση ξεδιαλύνεται σιγά-σιγά. Και φυσικά με την προϋπόθεση ότι η Αρσεναλ θα κάνει την δουλειά της και θα νικήσει ή έστω θα φέρει ισοπαλία με την Αλκμάαρ στη Ολλανδία.
Μια ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τον Ολυμπιακό σε απόσταση 5 βαθμών αντίστοιχα από Σταντάρ και Αλκμααρ. Ασφαλώς και θα πρόκειται για τεράστιο πλεονέκτημα, που μπορεί να στείλει τον Θρύλο στην επόμενη φάση του Champions League, αφού θα του αρκεί ισοπαλία στα αντίστοιχα εκτός έδρας ματς. Και βέβαια θα έχει απομακρύνει όλους από την Αρσεναλ που μπορεί την τελευταία αγωνιστική να έρθει στο Φάληρο εντελώς αδιάφορη.
Οπότε πρέπει αύριο η ομάδα να κάνει παιχνίδι ανάλογο των προσδοκιών και να κερδίσει την Σταντάρ έστω και με μισό μηδέν.
Το ευτύχημα είναι ότι επιτέλους η ομάδα έχει αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Οπότε μπορούμε να αισιοδοξούμε. Εξάλλου η Σταντάρ μπορεί να είναι καλή ομάδα αλλά δεν είναι και το φόβητρο. Έξυπνη διαχείριση χρειάζεται και υπομονή και από τον κόσμο και από την ομάδα.
Και πάνω από όλα προσοχη!!
Αύριο θα υπάρχουν 1.000 οπαδοί των Βέλγων στο Καραϊσκάκη.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΜΕ 2ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Το παραμικρό παρατράγουδο θα επιφέρει βέβαιη τιμωρία έδρας της ομάδας μας. Γι’ αυτό ας αφήσουν κάποιοι κατά μέρους τις ηλιθιότητες που κάνουν σε βάρος όσων επισκέπτονται το Καραϊσκακη σαν φιλοξενούμενοι. Με φθηνούς λεονταρισμούς δεν κερδίζουμε τίποτα. Μόνο ζημιά γίνεται.
Μας πείραξε εμάς κανείς όπου και αν πήγαμε στην Ευρώπη? ΟΧΙ.
Ας μη γινόμαστε κάφροι λοιπόν και ας προστατεύσουμε την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: