Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-1

Κακός γενικά και κουρασμένος φάνηκε ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ αλλά κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη, νικώντας τον 2-1.
Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκαν και λίγο υπερόπτες, αλλά και ασφαλώς κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι είναι το 3ο ματς σε 5-6 ημέρες.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος ήταν βραχυκυκλωμένος και αγχωμένος και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο από το γκολ του Εργοτέλη στο 22'. Ευτυχώ ο Μήτρογλου ισοφάρισε σχετικά νωρίς στο 39' , ενώ στην επόμενη φάση έχασε την ευκαιρία να κάνει 2 τα γκολ της ομάδας και τα δικά του χάνοντας καταπληκτική ευκαιρία.
Ιδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος , όπου ο Θρύλος κινδύνευσε να δεχθεί γκολ στις αντεπιθέσεις του Εργοτέλη , αλλά τελικά πήρε την νίκη χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Ντουντού στο 85'.
Τέλος καλό όλα καλά.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (63΄ Ζαϊρί), Γκαλέτι, Όσκαρ (81΄ Λεντέσμα), Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα, Τοροσίδης (46΄ Γκαλίτσιος)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Μπέτο (73΄ Κορδονούρης), Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Ορφανός, Βερπακόφσκις (66΄ Λεάλ), Ρομάνο (82΄ Ογκουνσότο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: