Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Ξάνθη 0-0 , Υπερθέαμα πάλι!!!!

Αλλο ένα υπερθέαμα προσέφερε πάλι σήμερα η ομάδα (???) του ΟΛυμπιακού στους οπαδούς της.
Ασφαλώς και κάνω πλάκα, μιας και αυτό το πράγμα που παρουσιάζεται σε κάθε αγώνα στο Καραισκάκη κάθε άλλο παρά ομάδα είναι. Μάλλον για μπουρδέλο πολυτελείας μοιάζει παρά με ομάδα. Μόνο η Τζούλια λείπει από την σύνθεσή της για να κλείσουμε σαν οπαδοί.
Χωρίς αρχή και τέλος. Μια ομάδα (???) ανήμπορη να κάνει το οτιδήποτε μέσα στο χορτάρι. Κανένα σχέδιο, κανένα πλάνο, φυσική κατάσταση υπό το μηδέν, συνεργασίες ανύπαρκτες, πάθος (τι είναι αυτό?) ούτε για αστείο να το συζητάμε. Όσοι παίζουν θυμίζουν πλέον πρώην ποδοσφαιριστές παρά εν ενεργεία.
Φυσικά είναι αβοήθητοι και από τον πάγκο (??) όπως σε όλη την σεζόν άλλωστε. Και έχεις και από πάνω και τον Παμπορίδη να κάνει τα δικά του, όπως τόσοι άλλοι άλλωστε φέτος.
Αυτή η ομάδα προκαλεί πλέον ΜΟΝΟ ΛΥΠΗΣΗ και κάμποσα γέλια.
Ετσι την καταντήσατε κύριοι. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Αλήθεια οι παίκτες μας είναι τσακωμένοι μεταξύ τους και δεν δίνουν την μπάλα ο ένας στον άλλον? Μόνοι με το τέρμα βγαίνουν και αυτός που έχει την μπάλα πάει να σκοτώσει το θηρίο αντί να την δώσει δίπλα και να μπει ήσυχα και ωραία το γκολ.
Ο Θεός βοηθός στα πλεϊ οφς με αυτά τα χάλια που βλέπουμε. Αν συνεχίσουν έτσι δεν τους δίνω καμία τύχη, όχι για την 2η θέση αλλά ούτε για την 3η να σας πω την αλήθεια.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟς Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
Κανένας Βαλβέρδε δεν πρόκειται να έρθει γιατί δεν είναι ηλίθιος να ξεφτιλιστεί σε μια ομάδα που δεν έχει υλικό για να δουλέψει.

Ολυμπιακός (Mπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Λούα Λούα, Ντάτολο, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.

Ξάνθη (Nίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Μπούγκα, Στίνγκα, Ζιέντσουκ, Κιντάνα, Πόι, Στρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: