Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Βούισιτς: Θέλουμε το 3-0

Μιλώντας στο σάιτ του χορηγού του Ολυμπιακού, τη Wind, ο Κροάτης δήλωσε: "Μας έδειξαν στα πρώτα ματς πόσο επικίνδυνοι είναι. Δεν πρέπει να τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να πιστέψουν πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση".

Αναλυτικά όσα είπε...

Νίκολα, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 και απέχει μόλις μια νίκη από το Παρίσι; Πόσο κοντά είστε από το Φάιναλ Φορ;

"Ούτε κοντά, αλλά ούτε και μακριά είμαστε. Απέχουμε μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσουμε άμεσα τη σειρά. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Φάιναλ Φορ. Συνεπώς, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το 3-0. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρουμε την Τρίτη, θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία τη Πέμπτη για να τελειώσουμε εκεί τη σειρά, αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Μας έδειξαν στα πρώτα ματς πόσο επικίνδυνοι είναι. Δεν πρέπει να τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να πιστέψουν πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση".

Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Πού θεωρείς ότι οφείλονται αυτές οι μεταπτώσεις;

"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ματς δεν μπήκαμε δυνατά. Αρχίσαμε να κυνηγάμε στο σκορ, αλλά μετά βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στον στόχο μας. Στο δεύτερο ματς, όλα κύλησαν διαφορετικά. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και μας πλησίασαν. Οταν, όμως, ανεβάσαμε και πάλι ρυθμούς, όλα τελείωσαν και έγινε το 2-0".

Τι πρέπει να κάνει και τι να αποφύγει ο Ολυμπιακός στο τρίτο ματς για να τελειώσει τη σειρά;

"Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μας έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στον γρήγορο ρυθμό και στο γήπεδό τους δίνουν ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό, οπότε δεν πρέπει να μας παρασύρουν στο παιχνίδι τους, αλλά να επιβάλλουμε εμείς τους κανόνες μας στο ματς. Αν επιβάλλουμε τους κανόνες μας τότε θα βρεθούμε κοντά στο 3-0".

Έχεις παίξει σε Φάιναλ Φορ και έχεις μεγάλη εμπειρία από τέτοιους είδους ματς. Ποιες τέσσερις ομάδες θεωρείς πως θα βρεθούν στις αρχές του Μάη στην πρωτεύουσα της Γαλλίας;

"Πρώτα απ'όλα θέλω να είναι ο Ολυμπιακός (γέλια)".

Για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες ήταν η ερώτηση.

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το 2-0 των πρώτων αγώνων είναι για μένα το φαβορί. Στα άλλα δύο ζευγάρια όλα είναι ανοιχτά. Εκτιμώ πως τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και η Μπαρτσελόνα, είναι σε θέση να κάνουν μπρέικ και να στείλουν τις σειρές σε πέμπτο ματς. Και εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: