Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσει την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης σκοπεύει να καταθέσει αίτημα μομφής κατά του προέδρου της Λίγκας, Νικόλα Πατέρα. 
Ενώ ακούστηκε ότι μπορεί να τεθεί εκ νέου θέμα κατάργησης της Σούπερ Λίγκας και να διοργανώνεται το πρωτάθλημα από μια επιτροπή που θα συσταθεί στην ΕΠΟ.
Για να ανατραπεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει τα 2/3 των μελών του Δ.Σ. να ταχθούν υπέρ της πρόθεσης του Σωκράτη Κόκκαλη, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να γίνει. 

Από εκεί και πέρα πιθανόν αφού περιμένουν τις εκθέσεις των παρατηρητών, θα προβούν σε μηνυτήριες αναφορές κατά παντός υπευθύνου και έγγραφες καταγγελίες προς τη Λίγκα, τη Εισαγγελία και ενδεχομένως προς την ΕΠΟ. 
Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει επίσης της διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο παρέστησαν στο ΟΑΚΑ 2 και όχι 3 εισαγγελείς, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, αλλά και γιατί κανείς εκ των δύο αυτών εισαγγελέων δεν ήταν παρών τη στιγμή που έφτανε η αποστολή των "ερυθρολεύκων" στο γήπεδο, οπότε και έγιναν τα πλέον σοβαρά επεισόδια. 

Ενώ από την ΠΑΕ τονίζουν ότι έχουν στοιχεία στα χέρια τους, (όπως ότι κάηκε το πούλμαν της ομάδας), σε αντίθεση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που οδήγησε τον Σωκράτη Κόκκαλη στον εισαγγελέα, μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου, για μια ομιλία που έβγαλαν οι εφημερίδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: