Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ανδρονίκη Τυχερού «Με ακρωτηρίασαν οι χούλιγκαν!»

H κ. Α. Τυχερού (η άτυχη υπάλληλος ασφαλείας που έχασε 2 δάκτυλα από κροτίδα στο ντέρμπυ μίλησε στο ΒΗΜΑ για τη συμβάν.
Προβληματικοί άνθρωποι βγάζουν επάνω μας τα απωθημένα τους»
« Κάτω από τη Θύρα 5 στάθηκα για πρώτη φορά. Εκεί με τοποθέτησαν με το καρεκλάκι μου, δεν το επέλεξα, όμως όπου κι αν καθόμουν σε αυτόν τον αγώνα, το ίδιο θα ήταν. Τόσες κροτίδες, φωτοβολίδες, μπουκάλια μέχρι και κότες εντός του αγωνιστικού χώρου πέταξαν...Τι σημασία έχει αν είμαι γυναίκα, τι σημασία έχουν τα τρία, τα τέσσερα ή τα πέντε χρόνια; Και γάντι πυρίμαχο φορούσα στο δεξί μου χέρι. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί διασκεδάζουν να βγάζουν τα απωθημένα τους επάνω μας. Είναι βαθιά προβληματικοί άνθρωποι. Μας πετάνε φωτοβολίδες και μπουκάλια για να γελάνε. Εδώ την ώρα που ερχόταν ο γαμπρός μου, ο οποίος δούλευε μαζί μου, με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου για να με βγάλουν έξω, τους πετούσαν κροτίδες. Το θεωρούσαν αστείο»... 

Κάτω από τις θύρες των σκληροπυρηνικών οπαδών, κουκουλοφόροι πετούσαν προς τις κερκίδες κροτίδες και βεγγαλικά που έβγαζαν μέσα από σάκους. «Δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Αυτά πώς πέρασαν μέσα; Δεν αναρωτιέται κανείς;». Και η δουλειά του σεκιούριτι γηπέδου ποια είναι; «Να απωθούμε φιλάθλους που προσπαθούν να εισέλθουν και να βγάζουμε εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδες, βεγγαλικά και ότι άλλο πετάξουν. Και όλα αυτά πώς τα βάζουν μέσα;»

Από την πλευρά μας στέλνουμε τις θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στην κ. Τυχερού και ελπίζω να τιμωρηθεί παραδειγματικά επιτέλους κάποιος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=321788&dt=23/03/2010#ixzz0j0g4QKzC

Δεν υπάρχουν σχόλια: