Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Νικοπολίδης: "Εμείς το χάσαμε"

Ο έμπειρος πορτιέρο του Θρύλου τόνισε στη "Sportday" πως το φετινό πρωτάθλημα δεν τον παίρνει ο ΠΑΟ, αλλά το χάνει η ομάδα του Πειραιά. 

Αποσπάσματα των δηλώσεων: 

"Παίξαμε για το γόητρό μας και τον κόσμο μας. Πιστεύω και το είπα ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Σίγουρα αυτή η νίκη επιδρά θετικά στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και εν όψει των επόμενων αγώνων. Πάντα γίνεται αυτό με μία νίκη επί του ''αιώνιου'' αντιπάλου", δήλωσε αρχικά ο 38χρονος τερματοφύλακας. 

"Εμείς το χάσαμε. Και δεν το λέω μόνον επειδή νικήσαμε στα δύο παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν πρώτοι μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και μέσα σ' ένα μήνα χάσαμε τον τίτλο με όσα έγιναν. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό που έγινε". 

Στη συνέχεια, ο πολύπειρος γκολκίπερ στάθηκε στα έκτροπα, όταν έφτασαν οι Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ: 

"Εγώ τα περίμενα. Το δύσκολο ήταν να το αντιληφθούν οι νέοι στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Εμείς ξέρουμε τι γίνεται στα ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αφήσουμε έξω από τον αγώνα όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό ήταν το σημαντικό". 

"Δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα άλλαζε αν χάναμε. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον κύριο Κόκκαλη, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος θα κάνει το παν για να αλλάξει αυτή η εικόνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: