Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ντροπή σου κ. Καραγκούνη

Τα καραγκιοζιλίκια του Καραγκούνη τα είδαμε όλοι προχτές το βράδυ. Και τα είδαν και πολλοί άλλοι και στο εξωτερικό. Κάποιοι που θα τον βρουν αντίπαλο στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής με την Εθνική ομάδα.
Και καλά εμείς τον ξέρουμε τόσα χρόνια τι είναι. Τώρα θα τον μάθουν για τα καλά και οι υπόλοιποι.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο απαράδεκτος ποδοσφαιριστής εντός αγωνιστικού χώρου, από άποψη συμπεριφοράς. Ειδικά προχτές ξεπέρασε κάθε όριο. Την μια τσαμπουκάδες με τον Μαρέσκα, την άλλη έπιασε από τα μαλλιά τον συμπαίκτη του στην Εθνική Α. Παπαδόπουλο. Αλλά ο κ. Δαλούκας ούτε κάρτα δεν έδωσε, ενώ έπρεπε να τον έχει αποβάλλει από την πρώτη στιγμή.
Δεν συζητάμε βέβαια για τις συνεχείς βουτιές (που έτσι και αλλιώς κάνει σε κάθε ματς) και τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες στον διαιτητή για τα πάντα. Σε αυτά έχει δημιουργήσει σχολή. «ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΒΟΥΤΑ». ΟσΚΑΡ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ κάθε ΜΑΤΣ.
Ένα συνεχόμενο καραγκιοζιλίκι. Αυτό είναι σε κάθε ματς που παίζει. Αλλά έτσι έχει καλομάθει στην Ελλάδα έτσι κάνει. Όταν όμως πάει να παίξει Ευρωπαϊκό ματς και δεν του δίνουν τίποτα τότε κάνει την κότα την λυράτη. Έτσι δεν είναι? Εκεί δεν έχει φωνές και βρισιές στον διαιτητή. Κοτούλα είναι στην Ευρώπη γιατί ξέρει ότι δεν τον παίρνει.
Ενώ δεν ξεχνώ και τις δηλώσεις που είχε κάνει προ λίγων εβδομάδων, ότι δηλαδή οι παίκτες του βάζελου έχουν να παίξουν εκτός από το πρωτάθλημα και το μουντιάλ το καλοκαίρι, αφού παίζουν αρκετοί στην Εθνική .
Αν εσύ λοιπόν κ. Καραγκούνη είσαι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και συμπεριφέρεσαι έτσι όπως συμπεριφέρεσαι και λες τις ηλιθιότητες που λες, τότε θα μας κάνεις να ευχόμαστε να ξευτιλιστείς και εσύ και η Εθνική ομάδα το καλοκαίρι στο Μουντιάλ για να μάθεις να το βουλώνεις επιτέλους κάποια στιγμή . Όταν οικειοποιείσαι την Εθνική ομάδα και την συνδέεις με την βρωμερή ομάδα σου, τότε είμαι σίγουρος ότι και άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού θα σκεφτούν όπως εγώ και θα εύχονται να ξευτιλιστείτε στο μουντιάλ.
Αλλά δεν φταις εσύ. Ο Ρεχάγκελ φταίει που σε έχει κάνει να φέρεσαι σαν να είναι μαγαζάκι σου η Εθνική ομάδα τόσα χρόνια και να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ο γενικός γαμάω.
Αλλά και ο Ρεχάγκελ τόσα χρόνια συμπεριφέρεται και μάλλον είναι ο καλύτερος μάνατζερ των παικτών του ΠΑΟ. Τόσους έχει στείλει με μεταγραφή στο εξωτερικό άλλωστε. Την ξέρει καλά την δουλειά. Η μήπως κάνω λάθος? Τόσα χρόνια δεν έχει καλέσει στην Εθνική παίκτες που είχαν να παίξουν στον ΠΑΟ πάνω από 6 μήνες? Η μήπως και εδώ κάνω λάθος? Όλα τα παλτά του ΠΑΟ στην Εθνική ομάδα βρίσκουν καταφύγιο.
Τα κρατάω πολύ καιρό τώρα αλλά ήρθε η ώρα να τα πω και ας με κατηγορήσουν κάποιοι γι’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: