Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Υπόνοιες για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ

Για κακουργηματικές πράξεις αναφορικά με την διάθεση εισιτηρίων ερευνάται η Sports United που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ από την προανάκριση εξετάζεται το ποινικό αδίκημα της παράνομης διακίνησης εισιτηρίων σε συνδέσμους φιλάθλων, ενώ το ΣΔΟΕ εξετάζει το αδίκημα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής ΦΠΑ.
Με άλλα λόγια η Sports United, που διαχειρίζεται τα εισιτήρια του Ολυμπιακού βρίσκεται υπό έρευνα για κακουργηματικές πράξεις αλλά και πλημέλλημα αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.
Όπως ανακύπτει από τα στοιχεία που έφερε στο φως ο ΣΚΑΙ η Sports United, που διαχειρίζεται τα εισιτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδιδε αποδείξεις είσπραξης για την κράτηση θέσης τόσο για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και για του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την συγκεκριμένη απόδειξη οι οπαδοί περνούσαν από του τουρνικέ, δίχως να έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες του ΣΚΑΙ, έχουν εκδοθεί 210.000 τέτοιες αποδείξεις για την κράτηση θέσεων αξίας 3.150.000 ευρώ στα οποία αντιστοιχεί φόρος που δεν αποδόθηκε 600 χιλ. ευρώ. Με την συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται μεταξύ άλλων και ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος αλλά και το ΥΠΕΕ.
Ο εισαγγελέας πρόκειται να καλέσει για κατάθεση εκπροσώπους της ΠΕΦΟ, της Θύρας 7, του Ολυμπιακού αλλά και της Sports United.

Ψευδείς και ανυπόστατες χαρακτηρίζουν τις πληροφορίες από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά για να λάμψει η αλήθεια

Για να δούμε αν αληθεύουν όλα αυτά, τα οποία είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες κατά την γνώμη μου. Και αν ισχύουν τελικά να δούμε ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: