Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Πρόκομ 90-73

Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο και πέτυχε την δεύτερη νίκη του επί της Πρόκομ με 90-73.
Αν και φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι έγινε ένα εύκολο ματς για τον Θρύλο , τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Στην αρχή ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε μεγάλες διαφορές στο ματς. Αλλά από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά έσβησε τις μηχανές για άγνωστο λόγο και επέτρεψε στην Πρόκομ να τον ισοφαρίσει. Κάπου εκεί ξύπνησαν και πάλι οι παίκτες μας και βελτίωσαν τις άμυνες τους , πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και πολλά καλάθια.
Παρόλα αυτά όμως φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά ειδικά με τους ψηλούς της ομάδας αφού και οι 3 κινούνται σε ρηχά νερά, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Τσίλντρες. Ισως περνάνε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Και καλά θα είναι να συμβεί τώρα αυτό και όχι αργότερα που υπάρχουν τα σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάντως Κλέιζα, Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς βρίσκονατι σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξαν και σήμερα.
Στόχος πάντως επετεύχθη και ο Θρύλος έκανε το 2-0 και τώρα πάει στην Πολωνία για 1 νίκη στα 2 ματς που θα γίνουν εκεί ώστε να τελειώσει την σειρά. Και θα το κάνει. Δεν γίνεται να ανατραπεί η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: