Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μώραλης: Δεν έχει τηρήσει την ισονομία η NOVA

Αποφασίσαμε πως οι πoδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν θα κάνουν καμία δήλωση στο κανάλι που μετάδωσε τον αγώνα και οι λόγοι είναι οι εξής: Ως Ολυμπιακός θεωρούμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της "Nοva" δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής την ισοτιμία αλλά και την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις μεταδόσεις της, τόσο στην περιγραφή των φάσεων, αλλά και στην κάλυψη των γεγονότων εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Δεν έχει αντικειμενική αντιμετώπιση η “Nova” προς τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής", υποστήριξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να συνεχίσει: 

"Όταν κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό χαιρόμαστε. Μπορεί να βρισκόμαστε με τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, αλλά είναι μια μέρα χαράς για εμάς. Κάναμε δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού φέτος και αυτό μας αφήνει μια σημαντική ικανοποίηση. 

Είναι δύσκολο αν όχι απίθανο να κατακτήσουμε τον φετινό τίτλο καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές, αλλά θα πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα μπορούσαμε να είχαμε σίγουρα περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Για την φιλοξενία έχουμε φρικτά παράπονα από την αστυνομία. Μέχρι που φτάσαμε στο ΟΑΚΑ η άφιξη μας ήταν ομαλή. Αλλά στη συνέχεια έγινε χαμός. 

Ο κ.Μώραλης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δώσει πριμ ο Σωκράτης Κόκκαλης: "Δεν έχω μιλήσει μαζί του" απάντησε, για να προσθέσει: "Φαντάζομαι πως θα πάρει να δώσει να πει συγχαρητήρια. Δεν κοιτάζουμε το πριμ, αλλά τα επόμενα παιχνίδια" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: