Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Σοβαρευτείτε γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Από ότι καταλαβαίνω από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, οι παίκτες νομίζουν ότι βρίσκονται ήδη σε διακοπές και συμπεριφέρονται σαν τουρίστες, επιδεικνύοντας απίστευτη αδιαφορία και νωθρότητα.
Αυτό φυσικά είναι που πληρώνουμε φέτος. Αυτή η αδιαφορία είναι που έχει στοιχίσει στην ομάδα μας 14 ολόκληρους βαθμούς, στο μέχρι πέρυσι απόρθητο Καραϊσκάκη, όπου όλοι έχαναν πριν καν μπουν στο γήπεδο.
Και είναι τέτοια η αδιαφορία τους πλέον, που όπως φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει ούτε καν το πριμ των 200.000 ευρώ που έταξε χτες για νίκη ο κ. Λαυρεντιάδης για νίκη επί της Ξάνθης.
Εκτός βέβαια και αν εκτός από αδιαφορία ισχύει και το ότι απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Και εν μέρει ισχύει και αυτό. Και είναι το αποτέλεσμα της φετινής λαίλαπας Κετσπάγια-Ζίκο. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Το βασικό θέμα είναι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΘΟΥΣ. Έχουν μαζευτεί στην ομάδα όλες οι «τιτίκες» και αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με νοοτροπία, «δεν βαριέσαι ότι γίνει». Έχει γίνει απελπιστικά soft η ομάδα, χωρίς παίκτες με νοοτροπία νικητή και αγωνιστικό τσαμπουκά, με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις, (Αβρααμ, Πάντος, Τόρο, Μέλμπεργκ, Νικοπολίδης).
Το θέμα βέβαια τώρα είναι ότι εκτός από τα 2 διαδικαστικά ματς που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος , υπάρχουν άλλα 6 ντέρμπυ, (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης), σε διάστημα 2-3 εβδομάδων. Και με τέτοια συμπεριφορά από τους παίκτες μας δεν βλέπω προκοπή.
Ήδη χτες έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν άλλον ένα πόντο στην ειδική βαθμολογία των Play offs και να ξεφύγουν έστω λίγο από τους υπόλοιπους. Έχουν άλλη μια ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική με τον Άρη. Για να δούμε τι θα κάνουν.
Αυτό που απαιτείται πάντως αυτή την στιγμή είναι να τους ταρακουνήσει κάποιος. Να τους κάνει να καταλάβουν ότι αν δεν βγουν δεύτεροι θα τους σκίσουν. Να τους κάνει επιτέλους να σοβαρευτούν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Όλοι τους. Να αφήσουν τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τα ξενύχτια και να ασχοληθούν με το τόπι.
Σοβαρευτείτε μάγκες γιατί προβλέπω μεγάλα προβλήματα. Για όλους.
Σοβαρευτείτε γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται και απλά δεν το έχετε καταλάβει. Οι διακοπές αργούν ακόμη. Και οι τουρίστες δεν έχουν καμία θέση στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος λουφάρει και τιμωρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: