Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Πρόκομ 83-79

 Ολυμπιακός πήρε μια αγχώδη νίκη επί της Πρόκομ στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.
Τα δύσκολα εύκολα έκανε σήμερα το βράδυ η ομάδα μας και καρδιοχτύπησε τον κόσμο, αφήνοντας την Πρόκομ να διεκδικήσει το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Αγχωμένος και με λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση ο Θρύλος και με τους περισσότερους παίκτες του σε κακή ημέρα δυσκολεύτηκε αφάνταστα να πάρει την πρώτη νίκη στην σειρά.
Μόνες εξαιρέσεις ο Λινας Κλέιζα που κράτησε μόνος του το σκορ για τον Θρύλο για μεγάλο διάστημα του αγώνα και ο Μίλος Τεόντοσιτς που ανέλαβε δράση στο δεύτερο ημίχρονο με τους πόντους που πέτυχε και τις άμυνες που έπαιξε.
Πάντως γενικά ελπίζω να έγινε μάθημα το σημερινό για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και ελπίζω το σημερινό παιχνίδι, που ήταν σίγουρα το χειρότερο της ομάδας μα τον τελευταίο καιρό να αποτελέσει οδηγό για να βελτιώσουμε τα όποια λάθη μας και να τελειώσουμε την σειρά όπως πρέπει. Δηλαδή με πρόκριση στο Final 4 του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: