Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Καταλάβατε σε ποιόν χαρίζετε το πρωτάθλημα?

Ελπίζω χθες να έγινε κατανοητό σε όλους στην ομάδα του Ολυμπιακού, από ποιους ανύπαρκτους χάνουν το φετινό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια σε ποιον χαρίζουν το φετινό πρωτάθλημα. Γιατί περί χαρίσματος και δώρου πρόκειται.
Βέβαια δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένα πρωτάθλημα είναι και μετά από 12 κατακτήσεις στα 13 χρόνια δεν τρέχει και τίποτα. Λογικό είναι να κάνει κοιλιά μια ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Αλλά ελπίζω να είδαν όλοι ότι τα δικά τους τραγικά λάθη, επέτρεψαν σε μια ομάδα περίγελο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μεγάλο ματς. Ούτε ένα ντέρμπυ.
Μια ομάδα που πολύ απλά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Και που δεν μπορεί να φοβίσει κανέναν. Ισα-ίσα προκαλεί μόνο το γέλιο στους αντιπάλους της.
Διορθώστε λοιπόν τα φετινά σας μεγάλα λάθη και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όλα γίνουν όπως πρέπει, του χρόνου θα είμαστε και πάλι στην κορυφή και μάλιστα με περίπατο.
ΦΕΤΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είχαμε πάρει τους μισούς έστω βαθμούς που χάσαμε αστεία στο Καραϊσκάκη, τότε χθες το βράδυ θα κάναμε φιέστα μέσα στα μούτρα τους.
Γιατί αυτοί οι ανύπαρκτοι και αστείοι που βρίσκονται απέναντι μας δεν έχουν τα άντερα για να δημιουργήσουν όχι «δυναστεία» όπως λένε, αλλά ούτε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα δεν μπορούν να διεκδικήσουν, με τον Ολυμπιακό λίγο καλύτερο απλά από ότι φέτος.
Αλλά αφού ούτε φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον φετινό Ολυμπιακό, (τον χειρότερο της τελευταίας 15ετίας), τότε απλά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ.
Ας γίνει μάθημα στους διοικούντες και ας πράξουν ανάλογα από τον Μάϊο και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: