Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Δυνατή είσοδος Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να στείλει τους δύο άμεσους συνεργάτες του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, αλλά και εξαγγελία της εμπλοκής του επιφανή επιχειρηματία. 

Οι Κυριακόπουλος και Ρογκόπουλος μίλησαν στους ερυθρόλευκους, κατόπιν συνεννόησης των Σωκράτη Κόκκαλη και Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και έδωσαν το στίγμα για το "αύριο" του Θρύλου. 

"Ερχόμαστε εκ μέρος του κ. Λαυρεντιάδη. Θα μπούμε στην ΠΑΕ και σύντομα θα είμαστε κοντά σας. Ο κ. Λαυρεντιάδης είναι καλός άνθρωπος, ενδιαφέρεται πολύ για τον Ολυμπιακό και έχει υψηλούς στόχους. 

Έχει όραμα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει τη διαφορά και θα μπορεί να προχωρήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα γνωρίσετε και εσείς τον κύριο Λαυρεντιάδη και θα δείτε τι καλός άνθρωπος είναι. 

Μαζί με τον κ. Κόκκαλη θα βοηθήσει για να κάνει τον Ολυμπιακό μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Ξέρουμε ότι είστε καλοί άνθρωποι και καλοί παίκτες και δεν θέλουμε να προδώσετε ποτέ τον κ. Λαυρεντιάδη. Δεν είναι άνθρωπος να τον κοροϊδέψουν. Όλοι μαζί με εσάς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη και η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. 

Μαζί με τον κ. Κόκκαλη θα βάλουμε στόχους και θα τους πετύχουμε με τη δική σας βοήθεια", είπαν οι κ.κ. Ρογκόπουλος και Κυριακίδης, οι οποίοι τους έταξαν πριμ 200.000 ευρώ για το ματς με την Ξάνθη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: