Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σ. Θεοδωρίδης: 150 χρόνια πίσω χωρίς τον Βαλβέρδε

Ο Σ. Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στον "Sentra 103,3" για τον Βαλβέρδε και άλλα πολλά.
"Έφυγε από την Ευρώπη τόσο αξιοπρεπώς και εύχομαι σε όλες τις ομάδες να αποκλείονται έτσι και μάλιστα από μια πολύ καλή γαλλική ομάδα"

Στο πρώτο ματς δεν χάθηκε η πρόκριση από τον Ολυμπιακό, αλλά από άλλους παράγοντες. Και χθες το ίδιο έγινε (σ.σ. εννοεί τους διαιτητές). Υπερεκτιμήθηκε η Μπορντό, αν και οι γαλλικές ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Ένας πλήρης Ολυμπιακός θα είχε περάσει ασυζητητί.
Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός φέτος. Είχε διακυμάνσεις και τρομερές ατυχίες. Πέρυσι είχαμε τρεις παίκτες, Ντιόγο, Γκαλέτι και Ντούντου που στοίχησαν μία περιουσία και έβγαλαν το πρωτάθλημα κι εφέτος δεν έπαιξε κανείς. Ποια ομάδα θα άντεχε με τρία παιδιά τέτοια εκτός;.
Έγιναν σφάλματα, δεν τα μασάω τα λόγια μου. Έτσι όπως ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με εκτός έδρας νίκες με Λάρισα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, έλεγα πως θα πάρει το πιο εύκολο πρωτάθλημα. Μετά δυστυχώς έφυγα λόγω του Ζίκο και διαφόρων άλλων θεμάτων και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν παίρνουμε αυτό το πρωτάθλημα.
Είναι απόλυτη ανάγκη να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Και τότε να ενισχυθεί εκεί που πρέπει η ομάδα και μπορεί να τα ανατρέψει όλα γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει πολλή δουλειά και σοβαρότητα για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ.
Ειλικρινά δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που γίνονται. Στα πέντε χρόνια που ήμουν εγώ, ήταν μοναστήρι τα αποδυτήρια. Δεν υπήρχαν κόμματα, δεν δυσανασχετούσε κανείς. Μπήκα στα αποδυτήρια όταν είχαμε χάσει το νταμπλ και ενώ έμεναν έξι παιχνίδια και ήμασταν τέσσερις βαθμούς πίσω, έλεγα πως θα πάρουμε το νταμπλ και το πήραμε. Κάτι έγινε λοιπόν... Μπήκε ο καθένας στη θέση του. Και να ξέρετε είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβληθείς στον Ριβάλντο και τον Zιοβάνι.
"Ήμουν ο μόνος σε εκείνο το συμβούλιο που έλεγε πως αν διώξετε τον Βαλβέρδε θα γυρίσετε 150 χρόνια την ομάδα και δυστυχώς δικαιώθηκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: