Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αναρχία σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό

Τα κρούσματα αναρχίας και απειθαρχίας παρουσιάζονται πλέον καθημερινά στον Ολυμπιακό. Και βέβαια παρουσιάστηκαν και στο χθεσινό ματς, όπου πάλι ο καθένας έκανε ότι γούσταρε.

Ο Μήτρογλου έκανε πάλι τα δικά του μόλις πέτυχε το γκολ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει φέτος. Ο Μέλμπεργκ έκανε του κεφαλιού του μετά το τέλος του ματς και πήρε μια ηλίθια κόκκινη κάρτα που θα στερήσει από τις υπηρεσίες του στο πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της νέας σεζόν.

Ο Ντάρμπυσιρ αποβλήθηκε με 2 ηλίθιες κίτρινες μέσα σε 7 αγωνιστικά λεπτά.

Εδώ φτάσαμε στο σημείο ωθήσουμε έναν άψογο επαγγελματία σαν τον Μέλμπεργκ να φτάσει σε σημείο φρενίτιδας με αυτά που βλέπει και να τσακώνεται με κάθε διαιτητή πλέον. Ο άνθρωπος έχει απηυδήσει με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν και φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στις πλάτες του. Μόνο που τα νεύρα δεν βγαίνουν σε καλό όπως φαίνεται από τα τελευταία ματς.

Όλα αυτά και όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα δείχνουν απλά ένα πράγμα . Ότι οι παίκτες έχουν γραμμένους στα παπάρια τους, τους εκάστοτε προπονητές της ομάδας. Και γι’ αυτό φταίει αποκλειστικά η διοίκηση. Όταν αφήνεις να διαρρέουν φήμες για αντικατάσταση του προπονητή επί ένα μήνα τότε λογικό είναι να μην εμπνέει κανένα σεβασμό στους παίκτες. Και να τον έχουν γραμμένο κανονικά.

Όταν με το παραμικρό απολύεις τον προπονητή, τότε λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά. Όταν οι παίκτες εδώ και 13 χρόνια είναι στο απυρόβλητο ότι και να κάνουν (και δεν έχουν κάνει και λίγα είναι η αλήθεια),τότε είναι λογικό να νοιώθουν ότι είναι αυτοί τα αφεντικά στην ομάδα.

Και τώρα λέγεται ότι θα πάμε στο ντέρμπυ με προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή. Πραγματικά είναι αστεία αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.

Πάνε σώνει και καλά να «κάψουν» και τον Αλέκο, αφού «έκαψαν» ήδη τους Μπάντοβιτς-Νινιάδη. Όπως έχουν κάνει και με τόσους άλλους στο παρελθόν βέβαια.

Εδώ υπήρχε η πιθανότητα να καθίσει στον πάγκο ο Αλέφαντος!!!!! Επιλογές της συμφοράς από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και είναι απλά πελαγωμένοι μετά τις καλοκαιρινές ανοησίες τους. Οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους. Τα έχουν χαμένα εντελώς. Και αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο.

Με τα μυαλά που κουβαλάει ο Κόκκαλης αυτά θα συμβαίνουν συνέχεια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική του αποφασίζουμε και διατάζουμε. Θα πρέπει οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση αντικειμενικά κριτήρια και από ανθρώπους που έχουν γνώσεις , όχι από παιδάκια που παίζουν στους υπολογιστές ποδόσφαιρο και μαθαίνουν το μανατζεριλίκι στο «κεφάλι του Κασίδη». Αν έγινα αντιληπτός…….

Θα πρέπει επιτέλους να σφίξουν οι κώλοι στα καλομαθημένα παιδάκια που παίζουν μπάλα στον Ολυμπιακό. Και όταν γυρνάει π.χ. ο κάθε παίκτης με 5 κιλά παραπάνω μετά τις διακοπές να του «κόβουν» τον κώλο. Όταν νυχτοπερπατάει να τον σκίζουν στο πρόστιμο. Όταν κάνει τον τραυματία να τον στέλνουν στο σπίτι του. Όταν κοροϊδεύει στη προπόνηση να βλέπει τα υπόλοιπα ματς από την εξέδρα. Όταν δεν είναι σωστός επαγγελματίας να του κάνουν διακοπή συμβολαίου Όταν δεν δίνει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό πόδι του να τον στέλνουν στον πάγκο. Όταν δεν μπορεί ή δεν θέλει να τον στέλνουν στον αγύριστο.

Αλλά ποιος να τα κάνει όλα αυτά?

Αλλά σε αυτό έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ευθύνης και εμείς οι οπαδοί. Που από το πρώτο ματς που βλέπουμε αποθεώνουμε τον κάθε παίκτη και φωνάζουμε το όνομα του. Τον κάνουμε θεό με ένα καλό παιχνίδι και του «φουσκώνουμε τα μυαλά».. Δεν είναι έτσι όμως.

Οι επευφημίες θα πρέπει να αποδίδονται στο τέλος της χρονιάς και αφού έχει καταφέρει κάποιος παίκτης να επιτύχει κάποιο σημαντικό επίτευγμα. Αν τους αποθεώνουμε με μια ντρίπλα και μια ενέργεια απλά τους κάνουμε αλαζόνες. Όπως είναι οι περισσότεροι αυτοί την στιγμή στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: