Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

2 αγωνιστικές τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ

Βαριά ήρθε η «λυπητερή» της ΟΥΕΦΑ για τον Ολυμπιακό.
Ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η UEFA στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα με την Μπορντό για τους «16» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε πολύ δυσμενή θέση αφού βρίσκονταν εδώ και χρόνια στο μάτι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και εμείς τους δώσαμε, με τις ηλιθιότητες που έκαναν κάποιοι, το δικαίωμα να μας τιμωρήσουν με μεγάλη άνεση.

Συνεχίστε λοιπόν, εσείς οι λίγοι ΗΛΙΘΙΟΙ που επιμένετε να δημιουργείτε επεισόδια σε κάθε ευρωπαϊκό ματς το καφριλίκι σας. Ικανοποιηθήκατε τώρα ήθελα να ήξερα?
Δεν φταίτε εσείς όμως. Φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που σαν αφήνουμε να τα κάνετε. Αντί να σας πιάσουμε από τον γιακά και να σας πετάξουμε έξω από το γήπεδο, σας αφήνουμε να κάνετε ζημιά στον Ολυμπιακό με τις συμπεριφορές σας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΣ ΤΟΝ «ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ» ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Μια για πάντα. Για να τελειώνουμε με αυτούς τους κάφρους.

Και όσο για την τιμωρία μας, δεν φταίει καμία ΟΥΕΦΑ και κανένας Πλατινί.
Εμείς φταίμε αποκλειστικά και θα πρέπει να είμαστε και ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ που φάγαμε ΜΟΝΟ 2 αγωνιστικές.
Κάναμε επεισόδια 1 φορά με την Ρόμα, 2η φορά με την Σαχτάρ 3η με την Σεντ Ετιέν , 4η και φαρμακερή ήταν αυτή και να λέμε και ευχαριστώ.
Μπορεί να μην γίνομαι αρεστός σε κάποιους με αυτά που λέω, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι θα πουν οι κάφροι που επικροτούν αυτούς που κάνουν επεισόδια.

Θέλω να δω εσάς τους «αιώνιους κάφρους» που κάνετε επεισόδια, τι θα λέτε αν τυχόν αυτή η τιμωρία μας κοστίσει του χρόνου κάποια πρόκριση σε ομίλους είτε του Champions League είτε του UEFA League. Τότε μάλλον θα βρίζετε τους παίκτες και τον προπονητή, γιατί έτσι έχετε μάθει στην ζωή σας , αλλά δεν θα κοιτάξετε ποτέ τα μούτρα σας στον καθρέπτη για να δείτε τους πραγματικούς φταίχτες. Έτσι δεν είναι?

Βρείτε τους από τις κάμερες , στείλτε τους στον εισαγγελέα και απαγορέψτε τους την είσοδο στο γήπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτή θα πρέπει να είναι η τιμωρία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: