Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παιδική χαρά τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ένα ατελείωτο μπάχαλο έχουν γίνει τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Έχει χαθεί πια κάθε έλεγχος στους ποδοσφαιριστές. Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει.
Την μία ο Ματ Ντάρμπισιρ απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας, από την άλλη οι Ντάτολο και Ραούλ Μπράβο, ενώ πήγαν στην προπονητικές εγκαταστάσεις, επικαλέστηκαν ενοχλήσεις, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και δεν προπονήθηκαν και ενώ το προηγούμενο βράδυ εθεάθησαν στα μπουζούκια!!!!

Και τέλος ο Βασίλης Τοροσίδης πήγε με μία ώρα καθυστέρηση στου Ρέντη.
Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του Μπάντοβιτς ο οποίος είπε τα ακόλουθα στους παίκτες.
"Εσείς είστε επαγγελματίες; Είστε υπερήφανοι για την συμπεριφορά σας; Σέβεστε εσείς τον Ολυμπιακό, από τον οποίο πληρώνεστε; Έχετε συμβόλαια, βάσει των οποίων πληρώνεστε. Έχετε υποχρεώσεις. 
Τι πράγματα είναι αυτά, παιδική χαρά είναι εδώ; Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ρωτάω: είστε ευχαριστημένοι από το θέαμα που προσφέραμε στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο; Είναι αυτή εικόνα ομάδας που παλεύει για τον τίτλο; Είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς; 
Ελάτε εσείς μία φορά στη θέση μου και πείτε τι θα κάνατε μ' αυτή την κατάσταση. Ο ένας μου λέει την τελευταία στιγμή ότι πονάει, ο άλλος δεν το λέει. 

Είναι κατάσταση αυτή; Αυτό δεν πάει άλλο, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εμένα μπορεί και να μη με υπολογίζετε. Την ομάδα δεν την υπολογίζετε; Τη ρεζιλεύετε μ' αυτά που γίνονται. Τέτοια κατάσταση δεν έχω δει ποτέ στον Ολυμπιακό". 

Σχόλιο Sports-blog
Αυτή η εικόνα δεν είναι κάτι που έγινε μόνο χθες. Δυστυχώς είναι η συνήθης εικόνα που παρουσιάζεται όλη την φετινή χρονιά στα αποδυτήρια του Ρέντη. Τέτοια σαπίλα και αποσύνθεση δεν πρέπει να έχει υπάρξει τα τελευταία 20 χρόνια στον Ολυμπιακό. Και γι αυτό φταίνε όλοι. Από τον πρόεδρο μέχρι τους προπονητές και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ της ομάδας, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους η ομάδα, ή ότι έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά που τους πληρώνει, για να κάνουν διακοπές.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Η ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ PLAY OFFS ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
Τέρμα το δημοσιοϋπαλληλίκι. Όποιος ματώνει την φανέλα και σέβεται τα χρήματα που παίρνει θα ανταμείβεται. Οι υπόλοιποι κλωτσιές……
Και μια προτροπή προς την διοίκηση και τον προπονητή.
Τσακίστε τα κοπρόσκυλα και πετάξτε τους στην εξέδρα. Βάλτε να παίξουν οι πιτσιρικάδες , χίλιες φορές καλύτερα από αυτά τα λαμόγια θα παίξουν. Τουλάχιστον θα έχουν περισσότερο πάθος από αυτούς τους άψυχους που παίζουν τώρα.
Και το καλοκαίρι στείλτε όλα τα λαμόγια στο σπίτι τους για να τελειώνουμε μια και καλή.
Αρκετά ρεζίλεψαν τον Ολυμπιακό φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: