Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μπάντοβιτς: Επρεπε να το πιστέψουμε περισσότερο

«Πιστεύω κάναμε ένα καλό παιχνίδι με μια καλή και δουλεμένη ομάδα, με πολύ καλή κατοχή της μπάλας. Θεωρώ ότι μας κόστισε το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή. Όμως μετά είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος.

Όταν ισοφαρίσαμε, ο αντίπαλος αγχώθηκε, αλλά έπρεπε να το πιστέψουμε περισσότερο. Με πειράζει, όπως δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ».

Στη συνέχεια, ο Μπάντοβιτς είπε: «Αναλογικά με το πρώτο ματς, θεωρώ πως από την αρχή έπρεπε να πάμε με περισσότερο ρίσκο. Από κει και πέρα, αφού μας κερδίσανε δύο φορές, συγχαρητήρια. Εμείς πάντως κάναμε δυο καλά ματς σ` αυτή τη φάση».

Για το αν φοβήθηκε μετά την αποβολή του Ντάρμπισιρ, είπε: «Όταν μένεις με 10 παίκτες, ιδίως με μια ομάδα τεχνικλη και με καλή κατοχή, όπως η Μπορντό, είναι λίγο δύσκολα. Όμως και η Μπορντό με τη δική της κόκκινη μας έβαλε στο ματς και στο δευτερο ματς, τα πήγαμε γενικά καλά».

Για το αν εκ των υστέρων θα άλλαζε κάτι, είπε: «Όχι, δεν θα άλλαζα. Βάση των εμφανίσεων των δύο ομάδων, φάνηκε ότι δεν υπήρχε διαφορά δυναμικότητας.

Για τα σενάρια περί αντικαταστάσης του, τόνισε: "Δεν ασχολούμαι με αυτά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: