Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Χάθηκε τεράστια ευκαιρία

Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή. Είναι νόμος απαράβατος. Και αποδεικνύεται κάθε φορά. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. (Η Ρεαλ Μ. υπάρχει απλά για να επιβεβαιώνει τον κανόνα).

Έτσι ακριβώς εξηγείται και η φετινή χρονιά του Ολυμπιακού.

Το καλοκαίρι ο Σ. Κόκκαλης δεν πλήρωσε παρά ψίχουλα, (2,5 εκατ ευρώ όλες οι μεταγραφές) και φυσικά πήρε σαν ανταμοιβή ότι ήταν αναμενόμενο και ότι άξιζε να πάρει.. Ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ. Ένα τεράστιο μηδενικό.

Και φυσικά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για Ευρωπαϊκή διάκριση, που όμοια της δεν πρόκειται να ξαναβρεί ΠΟΤΕ στην Ιστορία του.

Πείτε μου πότε θα κληρωθούμε στους 2 προκριματικούς γύρους με ομάδες σαν την Σεριφ και την Σλόβαν Μπρατισλάβας , πότε θα ξαναβρεθούμε σε όμιλο με ομάδες σαν την Σταντάρ Λιέγης, Αλκμααρ και Αρσεναλ (με τελευταίο ματς ομίλων το εντός έδρας με την αδιάφορη Αρσεναλ). Πότε θα ξαναβρούμε αντίπαλο στην φάση των 16 ομάδα σαν την Μπορντό , που μπορεί να είναι καλή ομάδα γενικά αλλά δεν είναι φόβητρο, δεν έχει εμπειρία στην διοργάνωση και φάνηκε χθες, δεν μπορεί να φοβίσει κανέναν.

Αν μου πείτε πότε θα ξανασυμβούν όλα αυτά τότε εντάξει. Αλλά δυστυχώς δεν θα ξανασυμβούν ΠΟΤΕ.

Γιατί δυστυχώς σε αυτή την ζωή οι ευκαιρίες παρουσιάζονται ελάχιστες φορές και αν δεν τις εκμεταλλευτείς τότε είσαι ή άξιος της μοίρας σου ή απλά ανίκανος.

Και φέτος ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται ότι είναι και τα δύο. Άξιος της μοίρας του γιατί ο πρόεδρος του εγκλημάτησε εις βάρος της ομάδας με τις τραγικές επιλογές του σε ολόκληρη την σεζόν και ανίκανος ταυτόχρονα, γιατί οι παίκτες και οι προπονητές δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Το θέμα είναι ότι αν είχε ενισχυθεί η ομάδα ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ σήμερα θα συζητάγαμε για μια πολύ μεγάλη πρόκριση στους 8 του Champions League. Και μιλάμε για 2-3 παίκτες παραπάνω. Όχι τραγικά πράγματα.

Αυτή η Μπορντό που είδαμε στα 2 ματς που παίξαμε , δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ τύχη να προκριθεί.

Η περσινή ομάδα του Ολυμπιακού να έπαιζε θα είχε περάσει άνετα.

Αλλά δυστυχώς αυτά είναι Last year………..που λέει και η διαφήμιση. Τα φρέσκα κουλούρια που λένε πολλοί, αποδεικνύονται δυσκολοχώνευτα.

Και καλό θα είναι να μας πει από τα τώρα ο Σ. Κόκκαλης αν έχει σκοπό να ενισχύσει την ομάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ή θα συνεχίσει την περσινή πρακτική του.

Γιατί όπως πολύ σωστά ειπώθηκε χθες στην εκπομπή της Θύρας 7 , το καλοκαίρι θα έχει 2.000 άτομα έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού κάθε ημέρα μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Και δεν θα είναι για να επευφημούν τους διοικούντες. Αυτό είναι σίγουρο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: