Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1, κρίμα!

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε και σήμερα τις τρομερές ελλείψεις του και τα τραγικά λάθη που έχουν γίνει την φετινή χρονιά και έχασε για δεύτερη φορά από την Μπορντό με 2-1.
Αν και πάλεψε το ματς , χωρίς πάντως να κάνει κανένα καταπληκτικό παιχνίδι, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν για να πάρει την νίκη πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα την είχε περάσει κατά την γνώμη μου. Και αυτό ακριβώς είναι το φετινό λάθος. Είχε την ευκαιρία τον Ιανουάριο έστω , να κάνει μεταγραφές αξίας και να χτυπήσει και την πρόκριση στους 8 αλλά και το πρωτάθλημα και η διοίκηση προτίμησε να μην κάνει τίποτε. Άφησε την ομάδα απροστάτευτη και τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους.
Το σημερινό ματς ξεκίνησε άσχημα αφού από το 5' λεπτό ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ και πάλι από φάουλ. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο όταν αποβλήθηκε ο Ντάρμπυσιρ με δεύτερη κίτρινη , αλλά μια καταπληκτική ενέργεια του Μήτρογλου έφτανε για να γράψει το 1-1 και να δώσει ελπίδες. Ηρθε και η αποβολή του Ντιαρά για την Μπορντο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πλέον με 10 παίκτες. Εκεί προσπάθησε ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφού οι παίκτες του έκαναν αρκετά λάθη, και έδειχναν ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό και ίσως δυνάμεις.
Και τελικά ήρθε άλλο ένα αμυντικό λάθος για να δεχθούμε το 2-1 στο τέλος του ματς και να
τελειώσουν όλα.
Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Μέλμπεργκ για διαμαρτυρία.
Τελικό συμπέρασμα. ΚΡΙΜΑ. Κυρίως γιατί αυτή η ομάδα δεν ήταν το φόβητρο και δεν ξέρω αν ποτέ θα ξαναβρεί τέτοια κλήρωση ο Ολυμπιακός στους 16 του Champions League.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΛΑΘΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπορντό (Λοράν Μπλαν): Καρασό, Σιανί, Ντιαρά, Φερνάντο, Γκουρκούφ, Βέντελ (89' Ζουσιέ), Πλάσιλ (84' Σερτίκ), Σαλμέ, Σανέ, Τρεμουλινάς, Σαμάκ.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης (80' Λεντέσμα), Ντάρμπισιρ, Ζαϊρί (63' Μήτρογλου), Ραούλ Μπράβο, Ντάτολο, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Λούα Λούα, Τοροσίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: