Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη Τσίλντρες στην Εξέδρα

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων, Τζος Τσίλντρες, μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" .

"Στον αγώνα ήμασταν καλοί. Βελτιωθήκαμε σημαντικά στα ριμπάουντ που είναι ένα από τα πιο δυνατά ''όπλα'' της Πρόκομ και δουλέψαμε ως ομάδα. Βέβαια μέτρησε πολύ το γεγονός ότι βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, περισσότερη από το πρώτο ματς και ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι ακόμα και όταν χάσαμε την διαφορά του πρώτου ημιχρόνου και μας έφτασε στο σκορ η Πρόκομ".

"Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four πλέον, αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην προπόνηση τις επόμενες μέρες, ώστε να πάμε στην Πολωνία να κερδίσουμε. Πάμε να ''σκουπίσουμε''. Θέλουμε να τελειώνουμε την σειρά, αυτό θα είναι πολύ σπουδαίο να το πετύχουμε. Πρέπει να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και τη θετική διάθεση που δείξαμε στο ΣΕΦ και στην Πολωνία".

"Ήταν απίστευτος ο κόσμος. Είχαν εντυπωσιακή παρουσία, μας έσπρωξαν στη νίκη. Αξίζει να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό και χάρηκα γιατί πέρα από τη νίκη, ευχαριστήθηκαν και καλό μπάσκετ. Τους λατρεύω και ελπίζω να τους ξαναδώ σύντομα στο Παρίσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: