Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Χρήστος Δημόπουλος:Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Σωτήρη Γεωργούντζου στον τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας "Best" και είπε απίστευτα πράγματα. Διαβάστε μερικά και θα καταλάβετε πολλά.
"Εγώ πιστεύω πως Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ούτε βέβαια μεγάλος σκόρερ! Για εμένα μεγάλος σκόρερ είναι αυτός που σκοράρει στα ντέρμπι και στα μεγάλα ματς. Πείτε μου λοιπόν σε ποια μεγάλα ματς φέτος στο πρωτάθλημα σκόραρε ο Σισέ; Άλλο να βάζεις γκολ στον Λεβαδειακό και στον Πανθρακικό και άλλο στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, εκεί όπου φυσικά ο Γάλος δεν είδε ποτέ του δίχτυα. Αλήθεια που ήταν ο Σισέ στα δύο ντέρμπι φέτος με τον Ολυμπιακό; Και αυτό νομίζω πως είναι ευθύνη των δημοσιογράφων να το βλέπουν και να το λένε στον κόσμο".
"Αντίθετα θεωρώ πολύ καλό παίκτη τον Ντάρμπισιρ, αλλά ακόμη περισσότερο τον Μήτρογλου που είναι ένα πολύ μεγάλο σέντερ φορ, το οποίο θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρα όμως απ όλα αυτά ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ βαριά φανέλα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως παίρνει συνέχεια τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Για μένα ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια! ΚΑΚΙΣΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΟ και αυτό το πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά, τόσο ακριβά που μπορεί πλέον να του κοστίσει ακόμη και το πρωτάθλημα όπως σου είπα".
"Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ να κοιτά τα του οίκου του και να μην ασχολείται πια συνέχεια με τον Ολυμπιακό. Είδε ποτέ κανείς σας τον Κόκκαλη να κάνει δηλώσεις και να ασχολείται με τον ΠΑΟ; Όχι βέβαια γι αυτό και ο Ολυμπιακός έχει παίρνει τίτλους συνέχεια και στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια τώρα δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τι τους γίνεται. Για εμένα ένας πρόεδρος έχει περάσει από τον ΠΑΟ και αυτό το απέδειξε με έργα και όχι με λόγια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βέβαια. Καμία σχέση ο καπετάνιος με τους υπόλοιπους. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την μία τα είπαν πολύ καλά για την Νιόμπλια, ότι είναι δηλαδή πολύ λίγος και μικρός ακόμα για τον Παναθηναϊκό ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ …ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ! Έτσι όμως είναι και αυτοί. Πότε λένε και πότε …ξελένε! Το μεγάλο για εμένα κακό του σύγχρονου Παναθηναϊκού είναι η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ και η πολυφωνία. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργή να ξημερώσει. Και αυτό δυστυχώς το βλέπουμε πολύ καθαρά τον τελευταίο καιρό στον Παναθηναϊκό και πολύ φοβάμαι πως αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί πολύ ακόμα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ της ομάδας".

Και αυτά τα λέει ένας πρώην παίκτης της ομάδας του ΠΑΟ........Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: