Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ετοιμοι Ντάτολο και Ντιόγκο

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (28/3, 19:00) με την Ξάνθη, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία. Ο Λεονάρντο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντάτολο που δεν είχε λάβει μέρος λόγω στομαχικών διαταραχών στην χθεσινή προπόνηση, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μαρέσκα που χθες έκανε ατομική προπόνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: