Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Γαλατάσαράϊ-Ολυμπιακός 1-0


Την ήττα από την Γαλατά Σαράϊ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Αλί Σαμί Γιέν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δεν απείλησε πάρα πολύ την Τουρκική ομάδα, παρά μόνο στο τέλος.

Και αυτό έγινε κυρίως γιατί οι μέσοι της ομάδας δεν μπόρεσαν να περάσουν μπαλιές στον Ντιόγο που έπαιζε μόνος του στην επίθεση για 70 λεπτά. Ενώ και ο Γκαλέτι έπαιξε σε λάθος θέση , μία αριστερά και μια δεξιά μη μπορώντας να βρει ρυθμό, όπως ήταν φυσικό. Γενικά οι ελλείψεις των βασικών μέσων της ομάδας έγιναν αισθητές και απορύθμισαν τελείως την ομάδα. Ενώ και ο Βαλβέρδε δεν βρέθηκε στην καλύτερη βραδυά του νομίζω, αφού δεν είχε και τόσο επιτυχημένες εμπνεύσεις στην διαχείριση του ματς. Γενικά πάντως δεν έγιναν οι πολύ σπουδαίες φάσεις και από τις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε τόσο μεγάλη πίεση. Αν΄είχε λίγο καλύτερη απόδοση ίσως θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο τέλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοβάσεβιτς, που μπήκε αλλαγή στο 75 και με τον Ντιόγο. Συνεχίζουμε……

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γαλατασαράι: Ντε Σάνκτις, Σάμπρι, Εμρέ Ασίκ, Σερβέτ Τσετίν, Χακάν Μπαλτά, Αϊχάν Ακμάν, Μέιρα, Αρντά Τουράν, Κιούελ, Λίνκολν, Μπάρος.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Αντζας, Πατσατσόγλου, Γκαλέτι, Τοροσίδης, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: