Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0,video

O Ολυμπιακός παίζοντας στο ρελαντί και με το μυαλό μάλλον στην Κωνσταντινούπολη κέρδισε τον Παθρακικό στο Καραϊσκάκη με 2-0 με 2 γκολάρες του Γκαλέτι που έχασε και πέναλτυ. Το παιχνίδι ήταν γενικά μέτριο, αφού σε αυτό βοήθησε η πολύ κακή κατά την γνώμη μου ομάδα του Παθρακικού που έπαιξε μόνο ξύλο και τίποτε άλλο. Και βέβαια όταν ο ένας παίζει μόνο ξύλο δεν είναι δυνατόν να παίξεις μπάλλα. Ειδικά όταν σχεδόν όλα έμειναν ατιμώρητα από τον διαιτητή. O προπονητής του Ολυμπιακού έκανε πολλές αλλαγές σήμερα και παρέταξε ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο να μην είναι πολύ καλή η ομάδα.
Μαύρη τρύπα στο ματς ήταν ο δεύτερος βοηθός, κος Καρσιώτης που έκανε τεράστια λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και βέβαια σε βάρος του Ολυμπιακού και το πολύ σκληρό παιχνίδι με τις αμέτρητες καθυστερήσεις του Πανθρακικού. Μια ομάδα που είναι μάλλον πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ραούλ Μπράβο (38' Πάντος), Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (52' Μπελούτσι), Γκαλέτι, Λέτο, Κοβάσεβιτς, Ντιόγκο (75' Όσκαρ).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα (53' Βρονταράς), Βελάσκο, Κλέμεντ, Αγγελόπουλος, Ζαπρόπουλος, Κανωτίδης (81΄Πονσέ), Ολίσε, Κωνσταστινίδης, Ριέρα, Ντιαλό, Ενρίκες (74' Ρομπίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: