Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Αλήθειες και ψέματα.

Δεν πέρασε παρά μόνο μία εβδομάδα συνεχούς αναφοράς σε εφημερίδες και ραδιόφωνο για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και ήδη αν κάνουμε μία σούμα θα διαπιστώσουμε ότι εν όψει Ιανουαρίου στην ομάδα έξετάζονται πάνω από 25 περιπτώσεις παικτών.Αλήθεια.Η πραγματικότητα όμως είναι ότι στον Πειραιά ασχολούνται με μερικές-πολύ λιγες- περιπτώσεις υποψηφίων προς μεταγραφή.Αυτό κι αν είναι αλήθεια.Άρα,τι είναι τα πρωτοσέλιδα με όλα αυτά τα ονόματα που γράφτηκανε ως τώρα;Ψέματα!Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην τσιμπάμε σ' αυτά που λέγονται.
Όσο και αν είναι πολύ ελκυστικό να γράφουμε συνέχεια για μεταγραφικούς στόχους, το συγκεκριμένο σπορ κρύβει και αρκετές παγίδες.Έδω δεν πρόκειται να μπω στην λογική του ρεπορτάζ και της πρώτης αποκλειστικότητας.Έγραψα πριν από λίγο καιρό απλώς για δύο παίκτες που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι και η πορεία τους παρακολουθείται,περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να "χτυπήσει" η ομάδα.Ο Ιανουάριος είναι σίγουρα η κατάλληλη,καθώς από την πλεύρα του Καμενί μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και τον Ιούνιο μένει ελεύθερος, και από την πλευρά του Ντεντίνιο, η τιμή αγοράς του ξεκινά από τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια,περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται λογικό για τις ικανότητες του παίκτη.Δεν λέω ότι και οι υπόλοιποι, π.χ. ο Γκερέιρο, δεν είναι παίκτες άξιοι αναφοράς αλλά από εκεί που ψάχνεις αμυντικό χαφ να παίρνεις έναν κεντρικό προς επιθετικό χαφ είναι πέρα της λογικής της ομάδας.Γι' αυτό, ας μην παραμυθιαζόμαστε!Μεταγραφές θα γίνουν στις θέσεις που "πονάμε" και χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα,να είστε σίγουροι!!!

Υ.Γ. 1:Ο Ολυμπιακός πουλάει, και γι' αυτό γράφουν και όλα αυτά τα ονόματα.Τι να γράψεις για την ΑΕΚ, για τον 19-χρονό ελεύθερο Ανγκούλο που δοκιμάζεται ή για τον Ραιτάλα, αξίας σύμφωνα με το transfermarkt.de (κρατηθείτε..) 100.000 ευρώ!!!

Υ.Γ. 2:Τα ίδια και με τους δεύτερους.Τρία χρόνια μας τα πρήζανε με τον Σαβιόλα, τώρα βρήκανε τον Λουιζάο για το νέο τριετές σήριαλ.Μόνο που αυτή την φορά δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.

Υ.Γ. 3:Ο Φανούρης άρχισε τις μηνύσεις!Τι λέτε, φοβήθηκα τώρα!Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και γι΄αυτόν,τώρα που τα' βαλέ με τον κόσμο.Ας πρόσεχε!

Υ.Γ. 4:Και όσο για τον Βολκάν, ξεχάστε το.Φεύγει από την Τουρκία (αν φύγει) μόνο για Αγγλία ή Ισπανία.

Υ.Γ. 5:Τα "μπαμ" γίνονται όταν δεν τα περιμένει κανείς.Σε πολλούς τομείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: