Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

O Κόκκαλης τα είπε με Βαλβέρδε και τους 4 αρχηγούς

Με τους τέσσερις αρχηγούς του Ολυμπιακού και τον Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Σωκράτης Κόκκαλης, στου Ρέντη, μετά το τέλος της προπόνησης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» γνωστοποίησε στους Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Νικοπολίδη και Στολτίδη το νέο εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, τα πριμ και τα πρόστιμα, δηλαδή, της νέας περιόδου. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε από τους αρχηγούς να μεταφέρουν και στους συμπαίκτες τους όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, ενώ έστειλε και μήνυμα να συνεχιστεί η καλή εικόνα που παρουσιάζουν στις τελευταίες αγωνιστικές.
Ο κ. Κόκκαλης συνομίλησε για 15-20 λεπτά και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς, όμως, να γίνει γνωστό αν ασχολήθηκαν με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ζήτησε από τον Ισπανό το πρωτάθλημα και φυσικά, μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, τα πριμ στον εσωτερικό κανονισμό που αφορούν την πορεία στην Ευρώπη, είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. Μπορεί το μπόνους για την είσοδο στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, να μην ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ο νέος εσωτερικός κανονισμός, όμως, προβλέπει αρκετά χρήματα στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: