Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Νέοι κανόνες συμπεριφοράς στο ΣΕΦ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
"Για πρώτη φορά φέτος πρόκειται να εφαρμοστεί το καινούργιο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο ΣΕΦ νωρίτερα για να αντιμετωπιστούν τυχόν πιθανές καθυστερήσεις δεδομένου και του φετινού πολύ μεγάλου όγκου εισιτηρίων διαρκείας. Οι πόρτες του ΣΕΦ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να εισέρχονται στο γήπεδο από την θύρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο τους. Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν από διαφορετική είσοδο καθώς το ηλεκτρονικό χειροκίνητο σύστημα ελέγχου των καρτών διαρκείας στην είσοδο των θυρών, δεν θα το επιτρέπει.

Παρακαλούνται επίσης να επιδεικνύουν το barcode του εισιτηρίου διαρκείας στην είσοδο της θύρας ώστε να επιταχύνεται η είσοδος τους στο γήπεδο και να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις ενώ θα πρέπει το εισιτήριο διαρκείας να προστατεύεται σε ειδική θήκη ώστε να μην απομαγνητίζεται το barcode.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας Court Seats που εισέρχονται από την είσοδο των VIP, δικαιούνται θέση parking στο valet parking και παρακαλούνται να το χρησιμοποιήσουν για τη δική τους εξυπηρέτηση. Με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους ή της διαπίστευσης τους στους υπεύθυνους του parking, μπορούν να πλησιάσουν με το αυτοκίνητο τους στην είσοδο VIP και να παραδώσουν το αυτοκίνητο τους στους υπεύθυνους του parking.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας να μην καπνίζουν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πάνω από όλα πρέπει να σεβαστούν τόσο τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και του υπόλοιπους φιλάθλους καθώς και τα εκατοντάδες μικρά παιδιά τα οποία θα βρίσκονται στις κερκίδες του ΣΕΦ. Το κάπνισμα θα απαγορεύεται σε όλους τους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου θα το υπενθυμίζουν συνεχώς στους φιλάθλους και δεν θα το επιτρέπουν.

Τέλος παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Ηλεκτρικό, ΗΣΑΠ) για την μεταφορά τους προς και από το ΣΕΦ, για τη δική τους εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα της ομάδας μας μπροστά στους φιλάθλους μας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να είστε κοντά στην ομάδα μας, πάντα, σε κάθε αγώνα και με κόσμια συμπεριφορά, χωρίς δυσμενή επεισόδια και καταστάσεις που δημιουργούν τιμωρίες και σας απαγορεύουν από το να έρθετε και να υποστηρίξετε την ομάδα μας. Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: