Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Πάλι τα ίδια φέτος με τους τραυματισμούς?

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και φέτος όσον αφορά τους μυϊκούς τραυματισμούς στον Ολυμπιακό. Δεν μας έφτανε η περσινή εφιαλτική χρονιά έρχεται φέτος να «δέσει το γλυκό». Είμαστε μόλις στα μέσα Οκτωβρίου και η ομάδα έχει ήδη πάρα πολλούς τραυματισμούς, τους περισσότερους από αυτούς μυϊκούς. Να θυμίσω απλά τα γεγονότα. Ο Τζόρτεβιτς έλειψε 1 μήνα περίπου και μόλις γύρισε ξαναμπήκε στο χειρουργείο, Ο Στολτίδης έλειπε και αυτός 3 εβδομάδες και μόλις επέστρεψε είναι πάλι τραυματίας, ο Ντουντού λείπει τώρα περίπου 2 εβδομάδες και θα λείψει ακόμη για καμιά δεκαριά ημέρες, ο Λεονάρντο είναι τραυματίας ένα μήνα τώρα, ο Ραούλ Μπράβο ένα ματς έπαιξε και τραυματίστηκε, ο Κόβατς είναι τραυματίας από την προηγούμενη εβδομάδα, χωρία να παίζει κιόλας. Και βέβαια θα θυμίσω ότι ο Ντιόγο τρωει σε κάθε ματς τις κλωτσιές της ζωής του από τους ξυλοκόπους αμυντικούς που παίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και παραμένουν ατιμώρητοι από τους διαιτητές. Πόσο θα αντέξει και αυτός? Ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών είχαν ήδη οι Λέτο και Γκαλέτι. Μπορεί να ξεχνάω και κάποιους αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το σημαντικό ζήτημα είναι να μας εξηγήσει κάποιος τι φταιει και υπάρχουν τόσο πολλοί τραυματισμοί. Πέρυσι λέγαμε ότι φταιει το δύσκολο πρόγραμμα (CL, πρωτάθλημα, κύπελλο). Φέτος ακόμη δεν έχουμε παίξει καν στην Ευρώπη (αφήνω τα ματς με την Νόρτζελαντ). Και έχουν υπάρξει ήδη 2 διακοπές στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικής ομάδας. Άρα δεν υπάρχει η δικαιολογία του υπερφορτωμένου προγράμματος. Κάτι άλλο φταιει και πρέπει οι υπεύθυνοι να το βρουν και να το λύσουν άμεσα.
Γιατί τώρα μπαίνουμε σε μια χρονική περίοδο με πολλά και κρίσιμα παιχνίδια. Έρχονται απανωτά ντέρμπυ (τα περισσότερα εκτός έδρας ), έρχονται Ευρωπαïκοί αγώνες , έρχεται το κύπελλο Ελλάδος. Θα υπάρχουν αγώνες Κυριακή-Τετάρτη ή Πέμπτη κάθε εβδομάδα. Και ήδη έχουμε ξεμείνει από αμυντικά χαφ. Ποιος θα παίξει στην Τουρκία μεθαύριο? Έλα ντε?
Τι γίνεται ρε παιδιά? Θα μας πει επιτέλους κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα? Βρείτε λύση άμεσα γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και άλλες απώλειες. Αυτά που κοροϊδεύαμε τώρα τα παθαίνουμε εμείς? Ήμαρτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: