Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Δηλώσεις Κόκκαλη στην Πόλη-Θέλουμε τελικό

«Είναι δύσκολο ματς. Η Γαλατά είναι το φαβορί, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Ξέρω ότι η Γαλατασαράι θέλει να φτάσει στον τελικό, γιατί γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Θέλουμε κι εμείς, όμως, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ», επισήμανε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «ερθρολεύκων».Όταν ρωτήθηκε για το φαβορί της αναμέτρησης της Πέμπτης, σχολίασε: «Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολα στο Αλί Σαμί Γιεν.
Ο αντίπαλός μας έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη λόγω έδρας». «Γνωρίζω τους Λίνκολν, Αρντά, Τσετίν, Κιούελ, Μπάρος. Το θέμα όμως δεν είναι να γνωρίζω εγώ τους παίκτες. Ο προπονητής μας πρέπει να τους ξέρει. Θα έπαιρνα τους Λίνκολν, Αρντά και Μπάρος», σημείωσε γελώντας και πρόσθεσε:«Δεν έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου γηπέδου.
Έχω ξαναέρθει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είχαμε παίξει παλιά στο Κεμάλ Ατατούρκ. Όπως και να έχει πάντως, έχουμε παίξει σε δυσκολότερες έδρες».

Τέλος, του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. «Δεν μας νοιάζει τι λέγεται αριστερά και δεξιά.
Τι τους νοιάζει που ο Ολυμπιακός θα πάρει 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μας ενδιαφέρουν σε ποια ώρα θα βάζουν τους αγώνες πλέον. Το ξέρω αυτό το σενάριο. Είμαστε προετοιμασμένοι», είπε και πρόσθεσε:«Κι ας μην είναι «prime time».
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να διαπραγματευτούμε με κανένα κανάλι. Προτιμάμε ως ομάδα λαϊκής βάσης να μας δείχνει ένα ελεύθερο κανάλι. Από τη στιγμή που δεν χάνεται το μερίδιο από τους άλλους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το εμπορικό μερίδιό μας ήταν 16% και στους άλλους 18%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: