Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Ξεκινάει το πρωτάθλημα μπάσκετ

Την άποψη ότι το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της προηγούμενης σεζόν, εξέφρασαν οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων της Α1, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε σήμερα ο ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά οι δήλώσεις :

Παναγιώτης Γιαννάκης (Ολυμπιακός): «Πρώτος στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες. Ονειρευόμαστε όλοι ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με περισσότερους Έλληνες παίκτες και υψηλό επίπεδο. Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να μας βρει ενωμένους. Να μείνουμε σε αυτά που μας ενώνουν κι όχι σε αυτά που μας χωρίζουν».

Θοδωρής Παπαλουκάς (Ολυμπιακός): «Η ομάδα μας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί. Είναι μία ομάδα εξ ολοκλήρου επιλεγμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη κι ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για επιτυχίες. Πρέπει να σταματήσει η βία και να μην δούμε φαινόμενα των τελευταίων ετών».

Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός): «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Φέτος υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες στην ομάδα, ένα πολύ καλό δυναμικό, που μπορεί πρώτα να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό μετά να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: