Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Α1 μπάσκετ-Απίστευτο αλλά Ελληνικό!!!

Κωμικοτραγικά πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ!
Μπορεί την Παρασκευή να αναμενόταν η επίσημη απόφαση για το αν η Καβάλα θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ή τη θέσης της θα έπαιρνε η Δάφνη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε τελικά πιστοποιητικό συμμετοχής στη ομάδα της Καβάλας, αφού οι άνθρωποι της δεν κατάφεραν να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την απόκτηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ αναφέρεται ότι, στη διάρκεια του ελέγχου του φακέλου που κατέθεσε η μακεδονική ΚΑΕ, διαπιστώθηκε πως τα στοιχεία που απαιτεί ο νόμος ήταν ελλιπή, οπότε αποφάσισε να μην χορηγήσει στην Καβάλα το απαραίτητο πιστοποιητικό. Έτσι, η υπόθεση πήρε αναβολή για την Δευτέρα.
Και όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες μετά την τελεσίδικη απόφαση για το ποια ομάδα θα έπαιζε στην Α1 τελικά.
Είσαστε επιεικώς αστείοι κύριοι. Αν νομίζετε ότι έτσι μπορείτε να διοικείτε το Ελληνικό μπάσκετ, τότε είσαστε απλά για κλάματα. Αυτή η υπόθεση σέρνεται όλο το καλοκαίρι και έπρεπε να φτάσουμε 1 ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να βγει η απόφαση και αφού τελικά οριστικοποιήθηκε η ομάδα που θα παίξει στην Α1, αυτή δεν υπέβαλλε τα απαραιτητα διακιολογητικά. Απλά απίστευτο αλλά Ελληνικό.
Τελικά τσάμπα χαλάνε τα λεφτά τους και οι Αγγελόπουλοι και οι Γιανακόπουλοι για να συμμετέχουν οι ομάδες τους σε αυτό το Ελληνικό πρωτάθλημα, που θέλει να λέγεται και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Από οργάνωση μάλλον ένα από τα καλύτερα της Αφρικής είναι.
Να σας πω την αλήθεια δεν θα με χάλαγε καθόλου να έφευγε η ομάδα μου από το Ελληνικό πρωτάθλημα και να έπαιζε μόνο σε ένα κλειστό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, όπως λέγεται ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Πραγματικά θα ήταν καλύτερα. Να παίζω στην Ελλάδα για ποιόν λόγο? Ανταγωνισμός μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: