Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Δελτίο τύπου Ολυμπιακού


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν σήμερα ρεπό, όμως αυτοί που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την ομάδα, ενώ οι Λεονάρντο και Άντζας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ντομί που έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική από το χθεσινό παιχνίδι έκανε θεραπεία, όμως η κατάσταση του τραυματισμού του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Μπελούτσι, που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και πισίνα. Ο Ρ. Μπράβο που την Τρίτη γυμνάστηκε με την ομάδα, ακολούθησε σήμερα έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε και ο Στολτίδης, του οποίου ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και αύριο ενδέχεται να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 10:30, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (2/11, 19:00 στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης") με τον Εργοτέλη για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: