Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Ε όχι και έτσι ρε παιδιά………

Μετά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Μολδαβίας, έγιναν δηλώσεις από τους διεθνείς μας , οι οποίες διατύπωναν παράπονα για την μη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Κάποιες μάλιστα ήταν και αρκετά αστείες και εντελώς άστοχες δηλώσεις κατά την γνώμη μου. Δηλαδή δεν μπορείς να λες ότι «εγώ έρχομαι 3 φορές τον χρόνο στην Ελλάδα για να παίξω στην Εθνική και ο κόσμος δεν έρχεται να μας δει». Δεν κατάλαβα ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να έρχεται να σε δει κ. Χαριστέα όποτε έρχεσαι στην Ελλάδα? Γιατί στα κάτεργα έρχεσαι? Την δουλειά σου κάνεις και μάλιστα πληρώνεσαι αδρά γι’αυτή.

Ενώ ο μέσος Έλληνας δεν πληρώνεται καθόλου καλά για να μπορεί να πετάει 25-30 € για να πάει να δει την Εθνική να αντιμετωπίζει την «υπερομάδα» Μολδαβία και μάλιστα Σάββατο βράδυ στις 9:30 η ώρα. Κατάλαβες τώρα κ. Χαριστέα και οι λοιποί ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Εθνικής?

Εσείς μπορεί να κυκλοφορείτε με τις Ferrari σας αλλά ο κόσμος δύσκολα τα βγάζει πέρα και δεν έχει περίσσευμα χρημάτων για πέταμα. Γιατί το προχθεσινό ματς όπως και τα 2 προηγούμενα της προκριματικής σειράς ήταν για πέταμα. Με ανύπαρκτους αντιπάλους. Έτσι για να μην νομίζετε ότι έχετε κάνει κανένα κατόρθωμα μέχρι τώρα. Το αυτονόητο κάνατε. Τα δύσκολα τώρα έρχονται και αυτά όχι και τόσο δύσκολα. Δεν παίζουμε δα και με μεγαθήρια του αθλήματος. Με την Ελβετία και το Ισραήλ παίζουμε. Για όνομα του Θεού.

Αφήστε λοιπόν τις δηλώσεις και τους τσαμπουκάδες και παίξτε μπάλα. Δεν δικαιούστε να κρίνετε κανέναν. Δικαίωμα του είναι του φίλαθλου να έρθει στο γήπεδο, δικαίωμα του και να μην έρθει.

Άντε μπράβο γιατί έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται σε αυτή την χώρα. Ο κάθε ένας λεει την μα....κία του όποτε θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: