Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ακόμη πέφτουν για πέναλτι...!

Ρε, τι είναι αυτοί;Για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μιλάω, και την ακατανόητη συνήθεια τους να πέφτουν με το που περνούν το σώμα τους μέσα από τα όρια της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου για να ζητήσουν πέναλτι, κατα τα κοινώς λεγόμενα "βουτιά"!Βλέποντας και τις 8 αναμετρήσεις σε επίπεδο Σουπερλίγκας αυτό το Σαββατοκύριακο διαπίστωσα περί τις 4 τέτοιες περιπτώσεις σε κάθα αγώνα!Προσπάθειες που θα μπορούσαν να έχουν ευτυχή κατάληξη για τους ίδιους και τις ομάδες τους καταστράφηκαν γιατί οι παίκτες επέλεξαν ή να πέσουν πάνω στον αντίπαλο τους και να σωριαστούν ή να πέσουν εντελώς μόνοι τους.Και δεν το λέω μόνο για τους άλλους αλλά και για τους δικούς μας( σε δύο περιπτώσεις) πράγμα που το θεωρώ εντελώς γέλοιο.Μήπως τους το είπε κάποιος να βουτούν ή δεν έχουν τόσο εμπιστοσύνη στον εαυτό τους ότι θα τα καταφέρουν να τέλειωσουν ορθά την φάση;Αυτά είναι καθαρά καραγκιοζιλίκια!Και όσο θα τ' αφήνουν ατιμώρητα οι διαιτητές( πάλι τα πήγανε αίσχος και αυτήν την αγωνιστική, κάτι πρέπει ν' αλλάξει και μάλιστα γρήγορα!) πιστεύω πως όχι απλώς θα συνεχίζονται, αλλά και ότι θα πολλαπλασιάζονται.Κρίμα και άδικο για εμας τους φιλάθλους, που αντί να βλέπουμε ποδόσφαιρο βλέπουμε ταινίες, με τόσους ηθοποιούς μέσα στα γήπεδα!!!
Κατά τα άλλα,κάναμε εύκολα το 3 στα 3 σε όλα τα αθλήματα(ή το 5 στα 5 αν προτιμάτε, καθώς κερδίσαμε και στο βόλει γυναικών αλλά και στο πινγκ-πόνγκ, όπως μου ανάφερε ένας φίλος) με έμφαση στο μπάσκετ,που δείξαμε χαρακτήρα ακόμη κι αν εμφανώς δεν είμαστε έτοιμοι στους τομείς του "δεσίματος" της ομάδας και στους αυτοματισμούς.Επαγγελματικές νίκες χρειαζόμαστε τώρα και τέτοιες κάνουμε.Πάντως δεν ανησυχώ, με αυτούς τους παίκτες που έχει ο Θρύλος είναι θέμα χρόνου να έρθει το σκορ και θέαμα!Και όταν έρθει, ας ψάξουν καράβι να φύγουν οι άλλοι!!!


Υ.Γ. 1:Πάλι καλά πάμε εμείς!Οι αιώνιοι κλαψιάρηδες, πράσινοι και κίτρινοι, τι να πουν!Σιγά σιγά πάντως, αρχίζουν οι φίλαθλοι τους να κατάλαβαίνουν το κουτόχορτο που τους τάισαν όλο αυτό το καλοκαίρι, όπως και όλα τα προηγούμενα.Τους καλώ ανοικτά να κάνουν την "εκρηξή" τους στις διοικήσεις που τους δουλεύουν.Μόνο έτσι θα καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι!

Υ.Γ. 2:Για το μπάσκετ των δεύτερων δε λέω τίποτα.Απλώς σε κάθε αγώνα οι καλύτεροι παίκτες των αντιπάλων είναι ματιασμένοι και κάνουν γρήγορα τα φάουλ!Δεν είναι κάτι σοβαρό,μιας και στα μεταξύ μας παιχνίδια θα κριθεί η πρωτη θέση στην κανονική διάρκεια.Θα τους πατήσουμε τότε!

Υ.Γ. 3:Ακουσά χθες το βράδυ στον Γεωργίου ότι ο Χαριστέας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον βάζελο.Όμοιος στον όμοιο...

Υ.Γ. 4:Μα είναι δυνατόν να μαζεύονται σε έναν σύλλογο όλοι οι άμπαλοι;

Υ.Γ. 5:Αν είχε δεκάρι χθες ο ΠΑΟΚ και όχι τον Ίβιτς, θα είχαμε κηδείες!Ας το κρατήσουν αυτό για οδηγό και οι υπόλοιπες ομάδες!!!

Υ.Γ. 6:Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: