Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Μα πόσο να πρωτοτυπήσεις πλέον;

Δεν χρειάζεται να έχουμε το μαντικό χάρισμα, ούτε ειδικές ικανότητες για να καταλάβουμε ότι αυτό που πήγε να κάνει ο κ.Βαλβέρδε χθες το βράδυ ήταν να μπερδέψει τον αντίπαλο και να χτυπήσει στις αδυναμίες του.Στην προκειμένη περίπτωση όμως,μάλλον το πέτυχε στους δικούς του παίκτες παρά σ'αυτούς του Σκίμπε.
Πρώτη φορά είδα ένα τέτοιο ματς να κρίνεται καθαρά από το στήσιμο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.Κι ενώ ο Βαλβέρδε,διαβάζοντας σωστά τα κενά που δημιουργούνται στην δεξιά πτέρυγα της Τουρκικής ομάδας με τις προωθήσεις του Σαμπρί, έβαλε τον ταχύτατο Γκαλέτι, αποδείχτηκε τελικά λάθος, διότι ο Αργεντίνος δεν μπορεί να δημιουργήσει από αριστερά.Πήγαινε συνεχως με αντίθετο πόδι και δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το μεγάλο του όπλο, το πέταγμα της μπάλας μπροστά με ταυτόχρονο περασμά του από την άλλη πλευρά του παίκτη.Απο την άλλη ο Σκίμπε, βλέποντας την κακή ανασταλτικά μέρα του Ντομί στο αριστερό άκρο του Ολυμπιακού "φόρτωσε" την πλευρά στέλνοντας από εκεί και τον Λίνκολν και...game over!Η Γαλατά πηρε τα άκρα με χαρακτηριστική ευκολία, ο Ολυμπιακός κόπηκε από την γνωστή του ανάπτυξη και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από τα κεντρικά χαφ, εκεί ακριβώς που του έλειπαν οι Στολτίδης και Ντουντού, και είδαμε όλοι τι έγινε...
Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς,ο Θρύλος θα μπορούσε ακόμη και έτσι να φύγει με κάτι καλύτερο από την Πόλη!Ας όψεται όμως το πέναλτι που δεν δόθηκε,σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολη φάση για τον διαιτητή,που θα είχε να αντιμετωπίσει και την φλεγόμενη εξέδρα αν το' δινε.Πιστεύω πως ο Ισπανός διαιτητής πραγματικά φοβήθηκε την εξέδρα, αλλά και εμείς τηλεοπτικά χρειαστήκαμε δύο ριπλέι για να κατασταλάξουμε!Σημαντικότερες πιστεύω είναι οι δύο ευκαιρίες στο τέλος με Ντάρκο και Ντιόγκο,αλλά δεν έχουμε και την κωλοφαρδία του βάζελου για να μας πάνε όλα πρίμα στην Ευρώπη!Τι να πουν και οι Τούρκοι για ατυχία μετά την φοβερή απόκρουση του Τάσαρου του Πάντου πάνω στην γραμμη με μπλονζόν που θα ζήλευε και ο καλύτερος τερματοφύλακας;
Τέλος πάντων, ήταν μόνο η πρώτη αγωνιστική του ΟΥΕΦΑ και υπάρχει δρόμος ακόμη.Κερδίζοντας τα δύο ματς στην έδρα μας περνάμε κατά 95%,και όπως είδα χθες,ούτε η Μπενφίκα ούτε η Χέρτα φοβίζουν τόσο πια.Στα πόδια μας είναι να περάσουμε και μετά...ταξίδι στο όνειρο!


Υ.Γ. 1:Μόνο εσύ μπορείς!!!Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά υπό πίεση, μετά από στημένη φάση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο τερματοφύλακας εκτός εστίας όσο ακριβώς χρειάζεται για να μην μπορεί να την αποτρέψει απ' το να μπεί στα δίχτυα!Αυτό σημαίνει ευρωπαική κωλοφ...ε, πορεία!

Υ.Γ. 2:Και οι αντίπαλοι να αγωνίζονται λες και βγήκαν βόλτα να κλωτσήσουν μπάλα στο πάρκο με τα παιδιά τους!Και πάλι οι δέυτεροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν!

Υ.Γ. 3:Όταν το προιόν είναι μάπα, για να το πουλήσεις πρέπει να το διαφημίσεις πάρα πολύ!Μήνυμα προς πάρα πολλούς αποδέκτες!!!

Υ.Γ. 4:Φερνάντο Σάντος, προπονητής ΠΑΟΚ:Με 20 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι,έπαιρνα πρωτάθλημα!Γίνομαι κι εγώ προπονητής, σε όποια ομάδα της Σουπερλίγκας θέλετε(πλην των δευτέρων, έτσι;) και με 17 εκατομμυριάκια φέρνω την κούπα του πρωταθλητή!Κι αν αποτύχω στους 6 μήνες φεύγω,έτσι κι αλλιώς δικά μου λεφτά βάζω;Τι άλλο θα ακούσουμε;

Υ.Γ. 5:Για τα τηλεοπτικά θα αναφερθώ μάλλον αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: