Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Αυτό έλλειπε να υπάρχει εκδικητικότητα κ. Πηλαδάκη

Επειδή σε αυτή την γελοία χώρα που ζούμε ακούμε και διαβάζουμε πολλά παράξενα, διάβασα πριν λίγο τις δηλώσεις του κ. Πηλαδάκη προέδρου της Super League, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει διάθεση εκδίκησης εκ μέρους της Λίγκας προς τον Ολυμπιακό. Αυτό δα έλειπε να υπάρχει και διάθεση εκδίκησης.
Τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους. Με την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την διαδικασία, όλοι οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι θα πάρουν περισσότερα χρήματα, από την στιγμή που παραμένει ίδια η προσφορά των τηλεοπτικών σταθμών.
Άρα όλοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Και ο Ολυμπιακός θα πάρει περισσότερα μόνος του και όλοι οι υπόλοιποι θα πάρουν περισσότερα λόγω της αποχώρησης του από την κεντρική διαχείριση.
Γι’ αυτό λοιπόν αφήστε τις παπαριές και τις μεγάλες κουβέντες που έχουν στόχο τον εντυπωσιασμό των ανίδεων κ. Πηλαδάκη. Για να μην τρελαθούμε κιόλας.
Όλοι θα κονομήσετε χάρη στον Θρύλο για μια ακόμη φορά. Άσε λοιπόν τις μ...κιες για τις μεταδόσεις των αγώνων του Θρύλου στις 5 το απόγευμα με στόχο να δημιουργήσεις πρόβλημα με τα κανάλια που θα ενδιαφερθούν.
Γιατί που ξέρεις, μπορεί να τα πάρει ο Σωκράτης και να γυρίσει στην κεντρική διαχείριση.
Και τότε θα πάρετε όλοι σας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ λιγότερα.
Για να δω θα γράψει καμία αθλητική εφημερίδα αύριο για αυτό το θέμα?
Γιατί την άρνηση του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση την έκαναν σημαία 3 μέρες συνεχόμενες, προκειμένου να βγάλουν το μένος τους. Και βγάλανε όλη την χολή τους εναντίον του Ολυμπιακού, τον οποίο κατακεραύνωσαν για την απόφασή του αυτή.
Τα λαμόγια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: