Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Υμνοι Ιταλικής ιστοσελίδας για τον Ντιόγο

Πολύ συχνές πλέον είναι οι καλές κριτικές που δέχεται ο Ντιόγο από πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού.
Ιταλοί δημοσιογράφοι της ιταλικής ιστοσελίδας sport.it συμπεριέλαβαν τον βραζιλιάνο άσο του Θρύλου μέσα στα τέσσερα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.
Ο Βραζιλιάνος μαζί με τους Τζακ Γουΐσλερ (Άρσεναλ), Γκάμπριελ Ομπερτάν (Μπορντό) και Στίβεν Ντεφούρ (Στάνταρ Λιέγης), βρίσκεται σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της γηραιάς Αλβιώνας, αφού είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς εξέλιξης.
Το συγκεκριμένο αφιέρωμα με τίτλο "Είμαστε μικροί αλλά μεγαλώνουμε για τα καλά", αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα για τον επιθετικό των νταμπλούχων:

"Ο πιο μεγάλος της παρέας, είναι Βραζιλιάνος και λέγεται Ντιόγκο Λουΐς Σάντο ή πιο απλά Ντιόγκο. Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1987 στην Ουμπεράμπα και παίζει ως δεύτερος φορ στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες για να πάρουν το 70% των δικαιωμάτων του πλήρωσαν στην Πορτουγκέζα ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια δολάρια. Πραγματικός τιμωρός μέσα στην περιοχή, σουτάρει άψογα και με τα δύο πόδια. Πολλοί τον θεωρούν ανώτερο του νεαρού άσου της Μίλαν, Αλεϊσάντρε Πάτο".

Διαβάστε το αυθεντικό κείμενο εδώ: www.sport.it/galleria/index.php?galid=2854546&pic=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: