Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-3, Οδοστρωτήρας ο Θρύλος

Στην καλύτερή τους ως τώρα φετινή εμφάνιση, οι πρωταθλητές συνδύασαν ουσία και θέαμα, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και ενώ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο!, λόγω της αποβολής του Πατσατζόγλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο, είχαν φροντίσει να κάνουν τη δουλειά τους νωρίτερα. Παίζοντας πολύ καλή μπάλα, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και μέσα σε ένα πεντάλεπτο βρέθηκαν να προηγούνται 2-0, με τα γκολ των Τζόρτζεβιτς (34’) και Μπελούτσι (39’). Στην επανάληψη, έδωσαν χώρο στον Ηρακλή, κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν, χάρη στη εξαιρετική αλληλοκάλυψη και έφτασαν στο 3-0, λίγο πριν το φινάλε, με ένα καταπληκτικό γκολ του Ντουντού (81’) με αριστερό «κεραυνό», έξω από την περιοχή.
Ετσι επιβεβαίωσε αυτά που γράφαμε εδώ την Δευτέρα, ότι δηλαδή τώρα όλα είναι στο χέρι και στην διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού, όσον αφορά την υπόθεση τίτλο.
Και όπως φαίνεται για άλλη μια χρονιά οι ερυθρόλευκοιδεν δείχνουν διατεθιμένοι να χαρίσουν τον τίτλο σε κανέναν.
Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Περπερίδης, Κατσαμπής (46` λ.τρ. Μάρτος), Παπαζαχαρίας, Φούφουλας, Ντιέ, Κονέ (58` Επστάιν), Μαρκές, Παπαστεργιανός (80` Γιάντσης), Κωνσταντίνου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Γκαλέτι (84` Οσκαρ), Ντιόγκο (80` Κοβάσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Αντζας, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπελούτσι (69` Μενδρινός), Πάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: