Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Τι λένε οι ουδέτεροι...

Το ομολογώ,την "θαυμαστή αρμάδα" του Πολυμμετοχικού δεν ήθελα να την παρακολουθήσω την Τετάρτη το βράδυ.Έτσι λοιπόν, πήρα την κοπέλα μου και βγήκαμε σε ένα μαγαζί για δείπνο και κρασάκι.Δυστυχώς όμως,μιας και μεσοβδόμαδα όλα τα ρεστοράν δεν έχουν αρκετό κόσμο,ένεκα και της οικονομικής κρίσης,μια παρέα μες το μαγαζί ήθελε να δει τον αγώνα και ο καταστηματάρχης τους έκανε το χατήρι.Έβαλε λοιπόν τον αγώνα σε μία οθόνη, με χαμηλό ήχο,αλλά θέλοντας και μη(μη!) τον παρακολουθούσες.Δεν θα γράψω αυτά που έλεγα εγώ από μέσα (και έξω) μου,παρα μόνο αυτά που έλεγε η κοπέλα, άσχετη από ποδόσφαιρο,απλώς πιο φιλική προς τον Ολυμπιακό (φανερή η επιρροή μου σ' αυτό!).
Αρχίσαμε να παρατηρούμε τον αγώνα από το 24ο λεπτό,και αρχίζουμε:

-Στο 30ο λεπτό:"Ωχ,με την Ίντερ παίζουνε,θ' αρπάξουνε πολλά!!!"

-Στο 32ο λεπτό, μετά την επισήμανσή μου ότι στην Ίντερ προπονεί ο Μουρίνιο:"Αμάν, που πάνε οι δικοί μας;"

-35ο λεπτό,αντεπίθεση του "Δεύτερου":"Μπα,κατεβήκαμε και μία φορά στην επίθεση!"

-41ο λεπτό:"Καλά στέκονται,δεν το έχουν φάει ακόμα!"

-Ημίχρονο:"Πάλι καλά να λέμε,βγήκε το ημίχρονο χωρίς γκολ,μπορεί και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ισοπαλία ως το τέλος."

-55ο λεπτό:"Τώρα,άρχισε και η πίεση, θέμα χρόνου είναι να το φάμε!"

-62ο λεπτό:"Θα βγούμε καμιά φορά από την άμυνα;"

-69ο λεπτό(γκολ):"Μπράβο τους πάντως, δεν το περίμενα!"

-74ο λεπτό:"Ωχ,τώρα θα μας κλείσουν στην περιοχή!"

-80ο λεπτό:"Όλο έτσι θα πάει το παιχνίδι;Αυτοί επίθεση και μεις άμυνα;"

-86ο λεπτό(μετά από επίθεση της Ίντερ):"Τι χάνουν οι άνθρωποι;!"

-90ο λεπτό:"Πω,πω όλοι μπροστά είναι οι άλλοι!Πολύ κωλ....οι είμαστε!"

-94ο λεπτό(λήξη):"Ουφ, κερδίσαμε,πάλι καλά.Πω, πω δεν το περίμενε κανείς!"

Τα συμπεράσματα δικά σας.


Υ.Γ. 1:Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα δεν πρόκειται να γράψω πολλά, μιας και γράψανε πολλοί άλλοι, καλοπροαίρετα και μη.Μόνο ένα:Μακάρι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας στο 60% του πρώτου ημιχρόνου, και έχουμε να δούμε πολλά.Ως τότε,συνεχίζω να μην γράφω για μπάλα.Κάτι όμως μου λέει πως θ' αρχίσω ξανά σύντομα!


Υ.Γ. 2:Στο μπάσκετ, τα πράγματα είναι απλά.Σε άλλα χρόνια,αυτό το παιχνίδι στην Γαλλία δεν θα το είχαμε γυρίσει.Είναι φυσιολογικό το σοκ μετά απ' όσα έγιναν στο Ειρήνης και Φιλίας(παναθεμά τους, όνομα!), απλώς όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω μας, τόσο καλύτερα θα είναι!


Υ.Γ. 3:Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον τραυμάτισμο αστυνομικού!Για τα δεκάδες αντικείμενα προς τον πάγκο των άμεσα εμπλεκομένων με το παιχνίδι,δηλαδή του προπονητικού μας τιμ και των παικτών, τιμωρήθηκαν με το ποσό-ρεκόρ των 1350 ευρώ!


Υ.Γ. 4:Και τώρα που με το πρόστιμο θα πεινάσουν τα παιδάκια του Παύλου και του Θανάση, το σκέφτηκε κανείς;Μας παίρνει ως Ελλάδα να δημιουργούμε και άλλους φτωχούς;Τι σόι πολιτική είναι αυτή;

Υ.Γ. 5:Αλλοίμονο αν κάτσω να γράψω για τον Κολοσσό,όσο συμπαθής και ας μου είναι ως ομάδα.Η διαφορά κλάσης είναι πολύ μεγάλη για να ζοριστούμε!Με συγκέντρωση, καθαρίζουμε εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: