Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Πατσατζόγλου

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης «Κύδων», αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Φως» έδωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Χανιά στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική ΠΕΦΟ και μίλησε για τον εαυτό του, τη φετινή πορεία και τους στόχους του Ολυμπιακού.

«Από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό, ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μου. Έχω περάσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, για τον οποίο δεν θέλω να μιλάω πλέον. Τώρα το παν είναι ότι είμαι καλά, υγιέστατος, παίζω ποδόσφαιρο και η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος μας στηρίζει κάθε στιγμή. Και εμείς τον θέλουμε δίπλα μας, γιατί βοηθάει την ομάδα και μας δίνει φτερά. Ο κόσμος μας είναι φοβερός, οι ομάδες της Ευρώπης δεν είναι συνηθισμένες να παίζουν σε μια τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτή που υπάρχει στο γήπεδό μας», είπε ο Πατσατζόγλου.

Που αποδίδει την καλή κατάσταση της ομάδας; «Είναι 100% αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε το καλοκαίρι. Είμαστε μια νέα ομάδα, ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Θέλουμε χρόνο για να καταλάβουμε όσο μας λέει ο προπονητής μας. Δεν έχει το μαγικό ραβδί για να τ’ αλλάξει όλα σε μια μέρα ή ένα μήνα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχους και γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι να κατακτά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και δείχνουμε το πρόσωπο που δείξαμε στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα, η πορεία μας στο Κύπελλο UEFA θα είναι καλύτερη από την περσινή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, να χαιρόμαστε που παίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί του αξίζουν μόνο χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: