Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Οι βετεράνοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Οι βετεράνοι του συλλόγου μας, που μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο με το πούλμαν της ομάδας, παρέδωσαν στον κορυφαίο Πολιτειακό παράγοντα της χώρας μας πλακέτα με το έμβλημα του συνδέσμου (την έδωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Γιώργος Δαρίβας), ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια φανέλα με το όνομα του Προέδρου και τον αριθμό 10.
ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας τόνισε την προσφορά των βετεράνων ποδοσφαιριστών στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, προσθέτοντας ότι η πορεία τους και η προσπάθειά τους μέσα και έξω από τα γήπεδα αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας τόνισε την προσφορά των βετεράνων ποδοσφαιριστών στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, προσθέτοντας ότι η πορεία τους και η προσπάθειά τους μέσα και έξω από τα γήπεδα αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία: «Ήταν για μένα μια μεγάλη συγκίνηση. Είστε ονόματα που πέρασαν στην ψυχή της νεολαίας και στη δικιά μου ψυχή. Και δώσατε το παράδειγμα αυτού του αθλητισμού, που όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε να είναι: ένας αθλητισμός για τον αθλητισμό, ένας αθλητισμός για ένα στεφάνι δάφνης. Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε στα χρόνια, να σας έχουμε πάντοτε εδώ, να βλεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να σας ευχαριστήσω θερμότατα για τη σημερινή συγκινητική μέρα», Επίσης ο κ. Μιχάλης Γουλανδρής που είναι αρωγός στις προσπάθειες του συνδέσμου βετεράνων, έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια τριήρη και ο βετεράνος της ομάδας μας κ. Γιάννης Φρονιμίδης έναν σταυρό ακριβές αντίγραφο σταυρού που φυλάσσεται σε Μονή του Αγίου Όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: