Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Βαράτε ελεύθερα ή ... ;

Το μεγάλο γέλιο στην δουλειά(διασκέδαση!) που κάνουμε είναι όταν η ομάδα για την οποία γράφεις και ξαναγράφεις σε ακυρώνει την αμέσως επόμενη μέρα.Έγραψα προχθές για την ειρηνική απάντηση που πρέπει να δώσουμε προς τους "πολιτισμένους" φίλαθλους του Τριφυλλαικού( κομψό,ε;) όταν θα επισκεφτεί η ομάδα τους το ΣΕΦ για το μεταξύ μας παιχνίδι, και έρχεται μέσα σε μία μέρα η ανακοίνωση του επίσημου Ολυμπιακού να τα γκρεμίσει όλα!Δεν ξέρω πως την διαβάσατε εσείς, αλλά εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν να λέει: βαράτε ελεύθερα,κάντε τους τα ίδια και χειρότερα και αν τιμωρηθούμε έστω και με μισό ευρώ παραπάνω απ' ότι αυτοί, εμείς θα είμαστε οι αδικημένοι!Όλα αυτά μου φαίνονται ήδη πολύ ύποπτα,και θα σας εξηγήσω γιατί.
Πες ότι έρχεται τελικά το παιχνίδι του 2ου γύρου με τους άλλους μέσα στην έδρα μας,και συνεχίσουμε να είμαστε ισόβαθμοι( όπως τώρα).Μας συμφέρει να τα κάνουμε π.....α;Αν άρχίσουμε και ρίχνουμε μπουκάλια και φωτοβολίδες στα κεφάλια τους,ποιούς θα έχουμε νομιμοποιήσει να διακόψουν το παιχνίδι εις βάρος μας ή να μας "κάψουν" στο φύλλο αγώνος;Αυτούς που μας περιμένουν στην γωνία;Αφήστε τα νούμερα του στιλ "εμάς με το παραμικρό μας καινέ και τον "αιωνόβιο" τίποτα!" γιατί πολύ απλά έτσι είναι!Έχετε δίκιο!Όταν έχεις τον άλλον που έχει δικτυωθεί απίστευτα 8 χρόνια στην διοίκηση του πρωταθλήματος,όταν επηρεάζει έμμεσα και άμεσα όλες τις επιτροπές, δεν μπορείς να μιλάς για ισονομία και να πάρεις εσύ τα κουκούτσια από το καρπούζι, πρέπει να τα κερδίσεις!Και πρέπει να προσπαθήσεις διπλά για να σε σέβονται!
Έγραψα και προχθές ότι δεν περιμένω να τιμωρηθεί σοβαρά ο Κυριακάτικος αντιπαλός μας για αυτά που έκαναν οι οπαδοί του.Με βάση το τι διάβασα στο φύλλο αγώνος, έπεσα μέσα.Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σκεφτούμε τι θέλουμε περισσότερο:να ανοίξουμε τα κεφάλια του Διαμαντίδη και του Μπατίστ ή να πάρουμε τις κούπες από τους κοντούς;Το τελευταίο είναι που πονάει πολύ τους Γιαννακόπουλους!Δεν θα το πετύχουμε όμως αν τιμωρηθούμε και δεν είμαστε κοντά στην ομάδα!Περιθώρια για να βελτιωθούν τα λάθη υπάρχουν και μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό: στο μπάσκετ ΟΛΑ κρίνονται στο τέλος.Μην τα καταστρέψουμε μέχρι τότε!


Υ.Γ. 1:Ίσως περιμένετε να γράψω κάτι για το ποδόσφαιρο.Δεν γίναμε όπως θέλω με μόνο μία νίκη και έτσι δεν γράφω!Να μου αποδείξουν ότι αυτό το τέμπο μπορούν να το κρατήσουν και μετά...


Υ.Γ. 2:Περιμένετε ακόμη την απόφαση για τον Πάμπλο Γκαρσία;Θα περιμένετε πολύ!Δεν υπάρχουν αθλητικοί δικαστές,μιας και των τελευταίων η θητεία έληξε από τις 18 Σεπτέμβρη!Μέχρι να διοριστούν άλλοι, δεν εκδικάζονται περιπτώσεις.Ναι, βεβαίως και υπάρχει ο κίνδυνος παραγραφής!Τι ψάχνετε να βρείτε από εκεί και μετά;;;Δικαιοσύνη;Βαράτε ελεύθερα!!!


Υ.Γ. 3:Ο φίλος μου ο Φανούρης πρότεινε στον Μαχλά να γίνει πρόεδρος του ΟΦΗ χωρίς ο τελευταίος να έχει το πλειοψηφικό πακέτο.Πόσο θα περιμένουμε ακόμη μέχρι επιτέλους να παραδεχθεί πως δεν το' χει ούτε ο ίδιος;


Υ.Γ. 4:Καλή επιτυχία στην ομάδα των Αθηνών που αντιμετωπίζει σήμερα την Ίντερ στην Ιταλία.Υπογραφή:Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!!!

Υ.Γ. 5:Α,ρε Σελτικάρα,πέρισυ σου λέγαν ότι έφτιαξες ομάδα ταχείας ανάλωσης για να πάρεις έναν τίτλο επιτέλους.Τι λένε οι ίδιοι φέτος που έχεις ξεκινήσει σαν τρένο;Πάμε για επανάληψη της ιστορίας,Σέλτικς- Λέικερς και όποιος αντέξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: