Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 86-69

Τα πολλά λάθη κυρίως,(κάποιες φορές ανεξήγητα αβίαστα), κάποια λάθη των διαιτητών (ως συνήθως,)η τραγική αμυντική λειτουργία της ομάδας και κάποιες λανθασμένες επιλογές στην διαχείριση του ματς από τον Π. Γιαννάκη έκριναν τον σημερινό αγώνα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι που είδαμε σήμερα. Και όταν λέω λανθασμένη διαχείριση από τον Π. Γιαννάκη εννοώ τις υπερβολικά πολλές εναλλαγές παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα, που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό οι παίκτες που αγωνίζονταν κατά περιόδους, αφού πριν προλάβουν να ζεσταθούν γίνονταν αλλαγή. Παράδειγμα είναι νομίζω ο Χαλπερίν ο οποίος ήταν απόλυτα εύστοχος όσο αγωνίστηκε, αλλά δυστυχώς αγωνίστηκε σχετικά μικρό χρόνο σε σχέση με την αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν. Ηταν ο πιο αξιόπιστος αγωνιστικά και θα έπρεπε να παίξει περισσότερο νομίζω. Πάντως γενικά ο Ολυμπιακός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των φιλάθλων του στο σημερινό ματς.
Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Βέβαια όπως γράψαμε και πριν τον αγώνα είναι απλά μια ήττα και τίποτε περισσότερο. Το πλεονέκτημα εξακοκλουθεί να το έχει για την ώρα ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται στον β' γύρο τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Αρκέι να μην γκελάρει αλλού.
Εγώ προσωπικά περιμένω να δω την ομάδα του Ολυμπιακού σαν ΟΜΑΔΑ. Εχουμε φτάσει ήδη τέλος Νοεμβρίου και δεν δέχομαι ακόμη την άποψη ότι ακόμη είναι νωρίς για να δέσει η ομάδα, όπως λέγεται από το τεχνικό επιτελείο.
Επρεπε να έχει δέσει ήδη η ομάδα. Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε.......

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 43-35, 63-52, 86-69
ΠΑΟ (Ομπράντοβιτς) Γιασκεβίτσιους 8, Κετσμαν 2, Σπανούλης 5, Μπατίστ 9, Φώτσης 7, Νίκολας 15, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 16, Πέκοβιτς 21.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης) Παπαλουκάς2, Τσίλντρες 11, Βούισιτς 5,Πρίντεζης 7, Μπουρόυσης 5, Χαλπεριν 20, Γκριρ 2, Ερτσεγκ 7, Βασιλόπουλος ,Τεόντοσιτς 2, Σχορτσιανίτης 8, Πελεκάνος.

Για να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία των πράσινων για τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους ("ο φαντασστικός κόσμος" που λέει και ο Παύλος..).
Η έναρξη της τρίτης περιόδου καθυστέρησε, μια και από την εξέδρα υπήρξε ρίψη αντικειμένων με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα μικρό διάστημα για να καθαριστεί το παρκέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: